Dit zijn de eerste workshops

Fijn om tijdens een dagje Libelle Zomerweek even iets creatiefs te doen. Iets leuks maken, een nieuwe techniek leren en na afloop met een mooi zelfgemaakt cadeautje naar huis gaan! Zoals elk jaar zijn er ook dit jaar weer heel veel leuke workshops in de diverse Libelle-tenten. Voor de meeste workshops is inschrijven vereist. Naast de inschrijfbalie tijdens de Libelle Zomerweek is het dit jaar ook mogelijk om vooraf in te schrijven voor de workshops. Schijf je in voor de nieuwsbrief en krijg als eerste bericht zodra de inschrijving is geopend.

Hip & Happening: handlettering!

Maak helemaal gratis kennis met dé hit van dit moment: handlettering! Dit jaar wordt een te gekke creatieve workshop handletteren verzorgd door Ella van den Ing van Kri-eet inspirations. Tijdens de workshop leer je de basics van handlettering en ga je zelf aan de slag om een tekst op gelamineerd papier te tekenen. Je zult versteld staan van het resultaat en wie weet is dit het begin van een heel fijne nieuwe hobby!

kri-eet-home-inspirations.nl

 

Zo vind je de perfecte beha

Ook zo’n moeite om de juiste beha te vinden? Jackelien Struik is eigenaar van het allerleukste Nederlandse lingeriemerk DISISMI (spreek uit als: this is me) en pleit voor meer beha-plezier. Want geluk zit ‘m óók in een prachtige bh die lekker zit. Op de Zomerweek geeft ze een leuke, informatieve en inspirerende workshop over De Perfecte Beha. Gaat dat zien!

disismi.com

 

Indiase prints maken

Kashmir Heritage brengt sinds 2008 mooi handwerk uit India, het liefst rechtstreeks van de handwerkers. Erg bijzonder zijn de fijngesneden houten blockprints, waarmee je prachtige Indiase motieven kunt drukken op stof, papier of in keramiek. In deze inspirerende workshop kun je afdrukken maken met de houten stempels én mooie blockprints en blockprintverf kopen.

kashmirheritage.nl