Nog meer nieuwe workshops

Wil jij ook als eerste weten wanneer er nieuwe workshops gepland staan? En dus ook als eerste in kunnen schrijven? Maak dan je Libelle-account aan en schrijf je in voor de nieuwsbrief! Het is vanaf 1 mei mogelijk om je in te schrijven voor de workshops!

Zomernagels

Mooie, gezonde nagels met een vrolijk kleurtje, dat willen we deze zomer wel! Zoya by Beyuna heeft natuurlijke nagellak die lang blijft zitten en fijne producten om de nagels te verzorgen. Waarom je een natuurlijke nagellak zou moeten gebruiken, leer je in de workshop. Maar ook hoe je met een van de ruim honderd kleuren de nagels het beste kunt lakken voor een mooi en lang houdbaar resultaat.

https://beyuna.eu/

Geluk zaaien

Het mooiste cadeau dat je een kind kunt geven, is aandacht. Kom naar de inspirerende GelukjesDag workshop en ‘be-leef’ hoe waardevol mooie momentjes van aandacht zijn. In de workshop gaan we op ludieke wijze geluk zaaien én oogsten. U krijgt een cadeautje dat op een symbolische manier geluk geeft aan uw (klein)kind, nichtje, neefje, kind van uw vriendin, noem maar op. En u staat stil bij wat geluk voor ú betekent. Laat u verrassen en inspireren!

https://gelukjesdag.nl/

Inzichten, onthaasten & handletteren

Even ontsnappen aan de drukte en even bijkomen? Dat kan in de Flow Slow tent op de Libelle Zomerweek. Tijdens de workshop Slow Quote handletteren leert u van Flow illustratoren hoe u met verschillende materialen de mooiste letters kunt schrijven op een krijtbord of op papier. Na afloop gaat u naar huis met een eigen handgeschreven quote. Er is een Flow shop waarin al die fijne producten te koop zijn van Flow, het tijdschrift over klein geluk. En er zijn lekker veel luie stoelen waarin u kunt luisteren naar mooie inzichten van Flow columnist Aaf Brandt Corstius.

http://www.flowmagazine.nl/