Kom op de Zomerweek de nieuwe maaltijden van Albert Heijn proeven

Haast en toch lekker eten? Albert Heijn speelt daarop in met meer dan 100 nieuwe maaltijden boordevol verse groenten. Kom ze proeven tijdens de Libelle Zomerweek  en beleef hoe gezond en leuk kant-en-klaar is.

Het wordt een feest, die Libelle Zomerweek, lekker buiten op het Almeerderstrand. Zeven dagen lang optredens en workshops over mode, lifestyle en gezondheid! Oók op de Zomerweek: Albert Heijn met een reeks workshops over snel maar lekker en gezond eten. Want de supermarkt maakt voor zijn kant-en-klaarmaaltijden ‘een grote beweging naar vers’, zoals ze het bij Albert Heijn zelf noemen. En dat past helemaal bij vandaag.

Kijk en proef!

Maar waarom een workshop over kant-en-klaarmaaltijden? Omdat Albert Heijn je live laat ervaren hoe deze maaltijden tot stand zijn gekomen. Ook kun je er zelf ontdekken wat je allemaal kunt doen met de nieuwe maaltijdemmertjes voor twee personen – een maaltijd die je zelf had kunnen maken, maar toch in 10 minuten klaar.

Albert Heijn wil een cijfer van jou

Op de Libelle Zomerweken ben je welkom op de Albert Heijn-stand om zelf te proeven, te combineren en te beleven. En de grootgrutter is niet bang voor je kritiek, want Albert Heijn gaat je vragen om een cijfer te geven. May we have your votes please?

Meer groenten, minder suiker, minder verspilling

De 72 nieuwe kant-en-klaarmaaltijden, 73 vernieuwde maaltijden en drie nieuwe pureersoepen uit het koelversvak van Albert Heijn bevatten meer groenten dan ooit – de hoeveelheid groenten staat voortaan op de verpakking vermeld. Je kunt ze combineren met 33 nieuwe salades voor nóg meer groente! In de nieuwe maaltijden zitten bovendien op jaarbasis 30 miljoen minder suikerklontjes. Ook de hoeveelheid verpakkingsmateriaal is met 15% gereduceerd. En met kleine zakjes sla van 50 gram – bijvoorbeeld voor een broodje gezond – gaat Albert Heijn de voedselverspilling tegen.