Kom woonshoppen bij Kwantum en maak kans op mooie prijzen

Ook zo’n zin in de zomer? Stap de Kwantum woonwereld binnen en laat je inspireren door de laatste trends tijdens de Libelle Zomerweek. Zet de bloemetjes buiten met vrolijk gekleurde bloempotten en vazen. Geef je eettafel net die extra touch met een bamboe servies. Breng Afrikaanse sferen in je huis met opvallende prints en wereldse schatten. Of ga je voor modern met opvallende strakke prints, jaren ’60 stijl bakjes en stoffen manden in zachte speelse kleuren? Opbergen was nog nooit zo leuk! En geen tuinfeestje zonder flamingo’s, ananassen en palmbomen. Je waant je zo in de tropen! Wie nodig jij uit?!

Naast trends zie je in de Kwantum shop op de Zomerweek ook nieuwe woonstijlen. Welke stijl past bij jou? Zo zie je meteen wat je bij Kwantum kan shoppen als jij de gelukkige winnaar wordt van één van de drie woon make-overs t.w.v. € 2000,-. Daarnaast maak je ook nog kans op één van de tien wooncheques van € 250,-! Iedereen die tijdens de Libelle Zomerweek in de Kwantum shop een aankoop doet maakt kans op één van deze prijzen.

Zo maakt Kwantum eigentijds wonen bereikbaar voor iedereen. Het wordt een week vol wooninspiratie en kans op mooie prijzen! Kwantum kijkt uit naar je komst!
Kwantum.nl