Maak kans op een Silky Secret pakket van Kneipp

Helaas, deze winactie is inmiddels afgelopen!

Meld je aan en win!

Wil jij kans maken op een Silky Secret pakket van Kneipp? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief en wie weet ben jij straks de gelukkige winnares van één van de 15 heerlijke pakketjes van Kneipp!

Wat kan je winnen?

In het pakket dat je kunt winnen zit een heerlijke nieuwe Silky Secret douche foam, een fijne Silky Secret body crème en een nieuwe Silky Secret body lotion spray. De waarde van het pakket is: € 27.97.

Kneipp Silky Secret

De Kneipp Silky Secret lijn heeft een zachte en luxe geur van zijdeboombloesem en bevat verzorgende melkproteïnen die de huid zijdezacht maken. De producten zijn geschikt voor alle huidtypen, in het bijzonder de droge huid. Gun jezelf een moment van luxe en ervaar een zijdezachte streling op je huid met deze romige lijn.

Productvoordelen Kneipp Silky Secret lijn:
*Met natuurlijke verzorgende werkstoffen
*Luxe en zachte geur
*Geschikt voor alle huidtypen
*Zijdezachte verzorging
*Zonder paraffine, siliconen en minerale oliën

Zijdeboombloesem en melkproteïnen
In China worden de bast en bloemen van de zijdeboom al eeuwenlang in de traditionele geneeswijze gebruikt. Tegenwoordig wordt zijdeboombloesem gebruikt in verzorgingsproducten vanwege de heerlijke geur en de ondersteuning van de elasticiteit van de huid. Ook de melkproteïnen uit de Kneipp Douche foam Silky Secret worden al eeuwenlang gebruikt om de huid te verzachten en te verzorgen. Deze eiwitten in melk werken namelijk hydraterend en kalmerend.

*De actie is geldig van 22 t/m 28 maart 2018.

*Heb je gewonnen? Dan kan je het Kneipp pakket ophalen bij de shop van Kneipp (standnummer …..) op de Libelle Zomerweek door middel van het tonen van de mail waarin staat dat je gewonnen hebt.

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief