Op de Libelle Zomerweek introduceren we de spiksplinternieuwe Libelle stoel!

We rennen van familie naar de sportclub, van ons werk naar onze vrienden en klusjes thuis. Ontspanmomenten tussendoor maken een wereld van verschil. Speciaal voor die momenten ontwierpen we samen met Prominent de Libelle Stoel.

Kruip je het liefst weg in een stoel met een fijn muziekje, met een breiwerk of met de nieuwste Libelle? Laat het Prominent weten en maak kans om een complete relaxplek t.w.v. €2.000,- te winnen. Inclusief de Libelle stoel, karpet, accessoires en afhankelijk van je keuze een koptelefoon, breipakket of Libelle abonnement. We verloten drie ‘relaxmomenten’ op prominent.nu/libelle-winactie.

Benieuwd naar dé nieuwe Libelle Stoel? Kom naar de Prominentstand (nr. 3092) op de Libelle Zomerweek van 21 t/m 27 mei 2018 of bezoek vanaf 21 mei één van de 42 Prominent-winkels.

Prominent, dé zitspecialist van Nederland, bewijst dat comfort en design prima samengaan. Voor alle stoelen en banken gaat Prominent voor een optimale balans tussen comfort, design en vakmanschap. Prominent maakt van elke gewone dag een speciale dag.