PRAKTISCH

Libelle Zomerweek 201 vindt plaats op donderdag 23 mei t/m woensdag 29 mei

Geniet van een uniek dagje shoppen, lachen met vriendinnen, meedoen met leuke workshops en meezingen met bekende artiesten. Maar ook: nieuwe producten proeven, Libelle-columnisten, schrijvers ontmoeten, de nieuwste mode- en beautytrends spotten, en nog veel meer! Kom het van 23 t/m 29 mei samen gezellig met ons en met je moeder, vriendin, zus of collega vieren op het Almeerderstrand in Almere en maak er een onvergetelijk feestje van!
Adres
IJmeerdijk 1 1309 BA Almere
Reizen met de auto
Adres Voer het volgende adres in het navigatiesysteem in: Elementendreef in Almere. Vanaf de A6 word je afhankelijk van de drukte verwezen via afrit 2 Almere Poort of afrit 3 Almere stad-West/Hogering. Let hiervoor op de lichtkranten en gele borden langs de A6. Bij het verlaten van de A6 graag de borden 'P Libelle Zomerweek' volgen en de aanwijzingen van de verkeersregelaars om de parkeerplaats te bereiken. Kijk voor alle wegwerkzaamheden op https://www.vananaarbeter.nl/ Als je met de auto komt, is er voldoende parkeergelegenheid. Volg de bebording, lichtkranten en de aanwijzingen van de verkeersregelaars, ook als het navigatiesysteem een andere richting aangeeft. Op en bij de parkeerplaats word je door verkeersregelaars naar een plek geleid. Let op: Ticket XL boekers, Kiss & Ride en invaliden moeten de Muiderzandweg aanhouden. Via deze weg bereiken zij de Muiderzandplaats. Parkeren en pendelbussen Het parkeerterrein van de Libelle Zomerweek ligt op ongeveer 20 minuten (1,5 km) lopen vanaf het evenemententerrein. Vanaf de parkeerplaats rijden vanaf 09.00 uur gratis pendelbussen. Deze brengen je in ca 8 minuten naar de ingang van de Libelle Zomerweek. Let op bij vertrek: Er zijn twee pendelbushaltes bij de ingang van de Libelle Zomerweek. neem de halte P Olympia om weer naar het parkeerterrein te worden gebracht. Parkeerkaart Je parkeerkaart kan je ook alvast online bestellen voor € 10,- i.p.v. op locatie aan de kassa. Bestellen doe je hier.
Reizen met de trein
Naar Libelle Zomerweek gaat u natuurlijk met de trein Zin om lekker ontspannend naar de Libelle Zomerweek te komen? Ga met de trein! Reis met één van de extra lange treinen naar station Almere Poort. Vanaf dit station rijden er vanaf 09.00 uur de hele dag gratis pendelbussen in ongeveer 8 minuten naar de entree op de dijk en ze brengen je weer terug naar het station. Of je kan het laatste stukje natuurlijk lekker wandelen. Loopafstand van Almere Poort naar het Libelle Zomerweek terrein is ca. 20 minuten. Check je reis vanaf 10 dagen voor vertrek met de NS Reisplanner op ns.nl of de Reisplanner Xtra app. Voordelig combiticket via NS Vanaf 14 april kan je via deze link een voordelig combiticket bestellen: Trein + Entree Libelle Zomerweek al vanaf € 28,-! Zodra het combiticket te koop is vind je hier alle informatie, Houd de site dus goed in de gaten!
Reizen met de bus
Per provincie zijn er diverse busbedrijven die dagtochten naar de Libelle Zomerweek organiseren. Bij deze bedrijven kun je informatie over opstapplaatsen en tarieven opvragen en een busreis reserveren. Genoemde busbedrijven zijn zelfstandige ondernemingen en niet verbonden aan ons evenement. De Libelle Zomerweek is niet verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering van de dagtochten. Als je met de bus reist, stap je voor de ingang van de Zomerweek uit. Oad heeft voor alle bezoekers uit Overijssel, Gelderland, Noord-Brabant en Noord-Holland een speciale reisaanbieding. Meer informatie vind je op oad.nl/dagjeuit. Bekijk hier welke busbedrijven dagtochten naar de Libelle Zomerkweek organiseren.  
Geen resultaten gevonden

Muijs Scaldis Reizen

http://muijs-scaldis.nl/product/libelle-zomerweek/ 0165 38 28 51

Ghielen Touringcarbedrijf

https://www.ghielen.nl/dagtochten/libelle-zomerweek 0773 07 19 88

Ter Beek Reizen

https://www.terbeekreizen.nl/libelle-zomerweek/ 0546 62 13 79

Muijs Scaldis Reizen

http://muijs-scaldis.nl/product/libelle-zomerweek/ 0165 38 28 51
Over Almere

VERRAS JEZELF IN ALMERE!

Van sup safari tot flyboarden. Van wakker worden in een beachlodge tot zonsondergang in een sloep. Sportief of ontspannen, van wilde natuur tot eindeloos shoppen. Het kan in Almere!  

SHOPPEN

In het centrum van Almere vind je bijzondere lokale, nationale en internationale merken, zoals Primark, Pandora, ZARA, Rituals, Bever, Vitaminstore, Superdry, Hugo Boss, Media Markt, Rivièra Maison, MANGO en Yves Rocher. Er zijn wel 400 grote en ruim opgezette winkels, mooie speciaalzaken, autovrije winkelstraten en gezellige horecapleinen. De perfecte bestemming voor een dagje lekker winkelen. De winkels in Almere Centrum zijn zeven dagen per week open. Je kunt dus ook op zondag shoppen! En alle dagen van de week genieten van de bioscoop, het theater en de ruime keus aan cafés en restaurants. De bijzondere architectuur is opvallend en modern. Alleen dat maakt het rondlopen door het centrum een bezoek meer dan waard! almerecentrum.nl  

FIETSEN

Ontdek Almere eens op de fiets. VVV Almere heeft prachtige fietsroutes uitgezet. Al fietsend ervaar je de stad heel anders dan vanuit de auto: alle fiets- en autowegen zijn hier immers gescheiden. De  ‘Gastvrije Randmeren’, waar Almere deel van uitmaakt, is dit voorjaar gastregio van de Meimaand Fietsmaand? Dat betekent dat er - in Almere én in de regio - van alles gepromoot gaat worden op het gebied van fietsen door dit groene en waterrijke gebied. vvvalmere.nl/fietsen  

NATUUR

Met de kids op pad? Bezoek dan in boswachterij Almeerderhout ´Stadslandgoed de Kemphaan´. Ontdek de wandel- en fietspaden, de lekkere restaurants, de dieren en de avontuurlijke uitjes voor kinderen. Shop (h)eerlijke producten op de boerenmarkt, ga op pad met de boswachter of apen kijken. Nog actiever? Een dagje klimmen bij klimpark Fun Forest Almere staat garant voor een leuk en avontuurlijk dagje weg. Het is het grootste klimbos met de meeste en langste tokkelbanen van Nederland. kemphaan.nl  

OVERNACHTEN

Wil je langer dan één dag genieten van alles wat Almere je te bieden heeft? Overnacht hier dan in het viersterren hotel Apollo Hotel Almere City Centre. Of kies voor Hotel FINN, gelegen in het uitgaanscentrum en dus zeer goed bereikbaar. Dat geldt ook voor ANNO aan de Grote Markt. In dit driesterrenhotel met trendy uitstraling kun je drinken, dansen en slapen. Wat meer buiten het centrum ligt het Hotel Bastion Almere. Vind je het ook zo leuk om juist bij een local een accomodatie te huren? Almere telt aardig wat Bed & Breakfasts op verschillende plekken in de stad. Toe aan een luxe vakantie of een welverdiend weekendje weg? Ga dan naar het moderne Van der Valk hotel Almere voor rust, ruimte en ontspanning. vvvalmere.nl/overnachten
Alle prijzen op een rij
Bekijk hieronder de prijzen voor Libelle Zomerweek 2018.
 • Toegangskaart voorverkoop € 15,95
 • Toegangskaart aan de kassa € 19,95
 • Toegangskaart met abonnee-korting €13,95
 • Toegangskaart met koffie en gebak € 19,95
 • Twee toegangskaarten + 10 weken Libelle €35,-
 • Ticket XL €39,95
 • Servicekosten per boeking e-ticket € 2,90
 • Servicekosten via telefonische bestelling € 3,60
 • Toegangskaart Primera  € 15,95 exclusief servicekosten
 • Omboeken van toegangskaarten € 4,-
 • Parkeerkaart online € 7,50
 • Parkeerkaart is ook voor € 7,50 te koop bij de Primera
 • Parkeerkaart op het parkeerterrein € 10,-
 • Tassenstalling € 1,-
Vraag en antwoord
Hieronder vind je de veel gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.  

Libelle Zomerweek 2019

Kijk je nu alweer uit naar de volgende editie van de Libelle Zomerweek? We hebben de datum alweer voor je geprikt! Libelle Zomerweek 2019 wordt gehouden van donderdag 23 mei tot en met woensdag 29 mei op het Almeerderstrand van Almere.

Waar is de Libelle Zomerweek?

De Libelle Zomerweek is op het Almeerderstrand in Almere. Het adres van de Libelle Zomerweek is IJmeerdijk 1, 1309 BA Almere. Dit is ook het adres dat je kunt invoeren in het navigatiesysteem. Schakel de navigatie uit als je de borden ‘Libelle Zomerweek’ tegenkomt en volg de borden om naar de dichtstbijzijnde parkeerplaats te rijden.

Let op: Kiss & Ride en mindervaliden moeten de Muiderzandweg aanhouden. Via deze weg bereiken zij de Muiderzandplaats.

Wat kost een kaartje voor de Libelle Zomerweek?

Een toegangskaart kost in de voorverkoop € 15,95 (inclusief € 4 korting). De voorverkoop is t/m 22 mei. Vanaf donderdag 23 mei kost een toegangskaart € 19,95.

Hoe en tot wanneer kan ik kaarten bestellen?

De kaartverkoop start medio maart 2019. Kaarten zijn te bestellen via http://www.libellezomerweek.nl/kaarten/, Eventim (tel. 0900-13 53, € 0,45/min) en in de winkels van Primera.

– Via www.libellezomerweek.nl en via Eventim kun je t/m 22 mei e-tickets bestellen met creditcard of via iDEAL. De voorverkoopprijs is € 15,95 + € 2,90 servicekosten per boeking. Vanaf 23 mei betaal je € 19,95 + € 2,90 servicekosten per boeking (dus als je meerdere tickets in één keer boekt, betaal je slechts 1 keer servicekosten).

– Kaarten zijn ook verkrijgbaar in de winkels van Primera. T/m 22 mei zijn de kaarten € 15,95 exclusief servicekosten. En vanaf 23 mei betaal je € 19,95 per toegangskaart. Daarnaast zijn ook de parkeerkaarten bij Primera te koop voor € 7,50 (in de voorverkoop t/m 22 mei) i.p.v. € 10 op locatie.

Natuurlijk kun je ook tijdens de Libelle Zomerweek kaarten aan de kassa kopen voor € 19,95. De kassa is dagelijks geopend van 10.00 tot 16.30 uur.

Kijk voor het bezoek wel even op www.libellezomerweek.nl of de dag van je voorkeur niet is uitverkocht (op dit moment zijn er nog geen dagen uitverkocht). De eerste dag, maandag 21 mei, en de laatste dag, zondag 27 mei, zijn over het algemeen de rustigste dagen.

 

Alle prijzen op een rij

Bekijk hieronder de prijzen voor Libelle Zomerweek 2019.
•Toegangskaart voorverkoop € 15,95
•Toegangskaart aan de kassa € 19,95
•Toegangskaart met abonnee-korting €13,95
•Toegangskaart met koffie en gebak € 19,95 in de voorverkoop
•Toegangskaart met koffie en gebak € 23,95 vanaf 23 mei
•Servicekosten per boeking e-ticket € 2,90
•Servicekosten via telefonische bestelling € 3,60
•Toegangskaart Primera € 15,95 exclusief servicekosten
•Omboeken van toegangskaarten € 4,-
•Parkeerkaart online € 7,50 (voorverkoop t/m 22 mei)
•Parkeerkaart is ook voor € 7,50 te koop bij de Primera
•Parkeerkaart op locatie € 10,-
•Tassenstalling € 1,-

Kan ik kaarten omboeken naar een andere datum?

Wie onverhoopt toch niet naar de Libelle Zomerweek kan komen op de dag waarvoor het kaartje is gekocht, kan het kaartje aan de kassa omboeken. De kosten hiervoor bedragen € 4 per bestelling.

Hoe krijg ik een Libelle Zomerweek-tas?

Waar kan ik me inschrijven voor de workshops?

Zoals altijd zijn er ook dit jaar weer heel veel workshops in de diverse Libelle Zomerweek tenten. Voor de meeste workshops is inschrijven vereist. Dat wil zeggen dat je op de dag zelf kunt inschrijven bij de inschrijfbalie aan het centrale Libelle Plein. Er zijn per dag twee inschrijfmomenten: vanaf 10.00 uur voor de workshops tussen 10.00 en 14.00 uur en vanaf 13.00 uur voor de workshops tussen 14.00 en 18.00 uur. Per persoon kun je je voor één workshop inschrijven en vol is vol!

Helaas is het onmogelijk om voor iedereen een plaatsje te garanderen, maar er is ook een groot aantal workshops, demonstraties en schoonheidsbehandelingen waarvoor je je niet hoeft in te schrijven. Deze worden doorlopend gegeven, dus je kunt gewoon wachten tot er een plaatsje vrijkomt of tot de volgende sessie begint.

Welke voorwaarden zitten er aan ‘entree + 10 weken Libelle’?

Het abonnement geldt voor minimaal de opgegeven periode en is tot wederopzegging. De eerste Libelle ontvang je na ca. vier weken thuis. Als je niet wilt dat het abonnement automatisch doorloopt na de eerste periode, zorg dan dat je de opzegging op tijd doorgeeft aan Sanoma Klantenservice.  Op dit abonnement zijn de leveringsvoorwaarden en het privacy- en cookiebeleid van Sanoma Media Netherlands B.V. van toepassing. Zie alle voorwaarden op https://www.sanoma.nl/klantenservice/.

Ik heb geen printer. Kan ik e-tickets bestellen?

Nee, dat kan helaas niet. Je moet de uitgeprinte tickets laten scannen aan de deur. Zonder ticket kun je niet naar binnen. Maar wellicht kunnen de tickets worden uitgeprint bij een vriendin of op het werk. Libelle Zomerweek kaarten zijn ook verkrijgbaar in alle winkels van Primera.

Is de Libelle Zomerweek toegankelijk voor mindervaliden?

Het Libelle Zomerweekterrein is toegankelijk voor mensen in een rolstoel. Er is een beperkt aantal parkeerplaatsen voor minder valide bezoekers beschikbaar. Ben je in het bezit van een invalide-parkeerkaart, dan hoef je geen parkeerkaart aan te schaffen. Reis je met de trein, dan word je vanaf station Almere Poort gratis met de pendelbus naar het Libelle Zomerterrein gebracht. Echter niet alle pendelbussen hebben faciliteiten voor rolstoelen. Wellicht dat je even moet wachten op de volgende pendelbus. Op de Libelle Zomerweek zijn geen rolstoelen beschikbaar voor verhuur.

Let op: mindervaliden moeten op de navigatie de Muiderzandweg aanhouden. Via deze weg bereiken zij de Muiderzandplaats.

Ik ben invalide. Mag er een begeleider mee?

Op vertoon van je invalidenkaart is de toegang voor een begeleider gratis. Voor jezelf moet je wel een toegangskaart kopen. Voor de begeleider moet een gratis kaart worden aangevraagd, dit kan uitsluitend telefonisch via Eventim (tel. 0900-13 53, € 0,45/min) of bij de kassa. Op de Libelle Zomerweek zijn geen rolstoelen beschikbaar voor verhuur.

Parkeerplaats voor bezoekers met een invalidenkaart: deze vindt plaats op P1 op de Dijk, ter hoogte van Poort Dok en dan in de richten van het oude station. Je kunt op de A6 afrit 2 Almere Poort nemen en vervolgens de leveranciers route volgen.

U wordt gevraagd om de mindervalidenkaart zichtbaar voor het raam te houden, zodat de verkeersregelaars de juiste service kunnen verlenen.

 

Mag mijn kind mee?

Kinderen zijn van harte welkom, maar er worden geen speciale activiteiten voor kinderen georganiseerd. Voor kinderen t/m 3 jaar is de toegang gratis, voor kinderen van 4 t/m 11 jaar betaal je € 8,95. Op zondag 26 mei 2019 is de toegang voor alle kinderen gratis. Voor kinderen die op zondag komen, moet wel een gratis kaart worden aangevraagd. Dit kan uitsluitend telefonisch via Eventim (tel. 0900-13 53, € 0,45/min) of aan de kassa.

Wat zijn de openingstijden?

De Libelle Zomerweek is van donderdag 23 mei t/m woensdag 29 mei 2010 dagelijks geopend van 10.00-18.00 uur.

Waar kan ik informatie vragen tijdens de Libelle Zomerweek?

Bij de informatiebalie op het Libelle Plein staan medewerkers van het Libelle Informatiecentrum klaar om alle vragen te beantwoorden. Je kunt hier ook terecht voor het melden en afgeven van gevonden voorwerpen. Je kunt hier ook een gratis plattegrond ophalen. De informatiebalie is tot 18.00 uur geopend.

Moet ik betalen voor een plastic tas als ik iets koop?

Vanaf 1 januari 2016 is het verbod op de plastic tas in gegaan. Winkeliers mogen geen gratis plastic tas meer meegeven aan hun klanten. Dit geldt ook voor de exposanten van Libelle Zomerweek. Neem dus je eigen tas / shopper mee! Lees hier meer over het verbod.

Zo als elk jaar is er op het terrein van de Libelle Zomerweek een tassenstalling. Je kunt daar voor € 1 de tassen in bewaring geven.

Vanaf wanneer start de abonnee actie?

Vanaf begin maart 2019 start de abonnee actie. Tegen die tijd kun je hier op de site meer informatie over vinden op www. libellezomerweek.nl/abonneekorting

 

Mag mijn huisdier mee naar binnen?

Huisdieren (m.u.v. hulphonden) zijn niet toegestaan.

Is er een pinautomaat aanwezig op het Zomerweekterrein?

We willen je erop attent maken dat er geen pinautomaat aanwezig is op de Zomerweek. We adviseren voldoende contant geld mee te nemen en gelukkig kun je bij veel shops ook pinnen.

Waar kan ik iets eten en drinken tijdens de Libelle Zomerweek?

Er zijn volop eet- en drinkgelegenheden op het Zomerweekterrein. Deze vind je terug op de plattegrond. Ook kun je alle informatie over de Libelle Zomerweek lezen in de Libelle zelf.

De restaurants zijn tot 18.00 uur geopend.

Kan ik me ergens opfrissen?

Op het terrein van de Libelle Zomerweek zijn een aantal gratis toiletgelegenheden.

Is er een EHBO aanwezig?

Voor (kleine) ongelukjes en andere ongemakken is er een EHBO-post. Er zijn géén rolstoelen beschikbaar voor verhuur.

Is er een speciale ruimte om te kolven of borstvoeding te geven?

Er is een aparte ruimte op het Hoofdplein die ingericht wordt voor moeders die willen voeden of willen kolven. Er is overigens geen speciale koelkast aanwezig op het terrein waar je de melk kunt achterlaten. Hiervoor kun je eventueel zelf koelelementen en een koeltas voor meenemen.

Mocht je liever in jouw auto willen kolven, dan is dat geen probleem. Bij de security kun je bij de entree een stempel vragen, zodat je later weer het terrein op kan komen.

Mag ik roken?

Roken is niet toegestaan in de tenten. Er mag alleen gerookt worden in de open lucht.

Ik heb iets gekocht bij een stand, maar het product is kapot. Wat nu?

Via www.libellezomerweek.nl/shoppen kun je de lijst van standhouders bekijken. Je kunt dan contact opnemen met de standhouders, de koop is immers met hen gesloten.

Kan ik mijn tassen ergens kwijt?

Op het terrein van de Libelle Zomerweek is een tassenstalling. Je kunt daar voor € 1 de tassen in bewaring geven.

Waar kan ik terecht m.b.t. gevonden voorwerpen?

Tijdens de Libelle Zomerweek kun je terecht bij de Informatiebalie op het Libelle Plein. Na de Zomerweek proberen we alle gevonden voorwerpen aan de rechtmatige eigenaar terug te geven. Uiteraard blijft het zaak om tijdens de Libelle Zomerweek je eigendommen goed in de gaten te houden. Laat tassen niet onbeheerd staan, maar geef deze af bij de boodschappenbewaarservice. Libelle is niet aansprakelijk voor het verlies, diefstal of schade aan persoonlijke bezittingen.

Mag ik een boodschappentrolley meenemen naar de Libelle Zomerweek?

Wij willen vragen het gebruik van boodschappentrolley’s zoveel mogelijk te beperken, zodat andere bezoekers hier geen hinder van ondervinden. Op de Libelle Zomerweek is een tassenstalling waar je voor € 1 de (zware) tassen in bewaring kunt geven.

Route auto

Het navigatie adres voor parkeren is de Elementendreef in Almere. Vanaf de A6 wordt u afhankelijk van de drukte verwezen via afrit 2 Almere Poort of afrit 3 Almere stad-West/Hogering. Let hiervoor op de lichtkranten en gele bebording langs de A6. Volg de borden P Libelle Zomerweek en de aanwijzingen van de verkeersregelaars om de parkeerplaats te bereiken.

Let op: Kiss & Ride en mindervaliden moeten de Muiderzandweg aanhouden. Via deze weg bereiken zij de Muiderzandplaats.

Parkeren

Een parkeerkaart kost € 10 bij de ingang van het parkeerterrein. Koop je parkeerkaart met korting online, je betaalt dan € 7,50 (geldig t/m 22 mei) . Er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. Parkeerstewards zullen het inparkeren begeleiden.

Het parkeerterrein van de Libelle Zomerweek ligt op ongeveer 20 minuten (1,5 km) lopen vanaf het evenemententerrein. Vanaf de parkeerplaats rijden vanaf 09.00 uur gratis pendelbussen. Deze brengen je in ca 10 minuten naar de ingang van de Libelle Zomerweek.

Let op bij vertrek: Er zijn twee pendelbushaltes bij de ingang van de Libelle Zomerweek. neem de halte P Olympia om weer naar het parkeerterrein te worden gebracht.

Met de trein

Als je met de trein reist, is de bestemming station Almere Poort. Vanaf daar word je vanaf 9.00 uur met een gratis pendelbus in circa 8 minuten naar de ingang van de Zomerweek gebracht.

Let op bij vertrek: Er zijn twee pendelbushaltes bij de ingang van de Libelle Zomerweek. neem de halte NS Almere Poort om weer naar het station te worden gebracht.

 

Met de bus

Op de pagina ‘Praktisch’ -> ‘reizen met de bus’ staat per provincie diverse busbedrijven die dagtochten naar de Libelle Zomerweek organiseren. Bij deze bedrijven kun je informatie over opstapplaatsen en tarieven opvragen en een busreis reserveren. Genoemde busbedrijven zijn zelfstandige ondernemingen en niet verbonden aan het evenement. Libelle Zomerweek is niet verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering van de dagtochten. Als je met de bus reist, stap je dicht bij de ingang van de Zomerweek uit.

Plan je reis van deur tot deur

Kom je met het openbaar vervoer naar Libelle Zomerweek? Plan dan je reis van deur tot deur via 9292.nl.

Huisregels
HUISREGELS LIBELLE ZOMERWEEK 2018
 • Op en rond het evenemententerrein ben je verplicht aanwijzingen te volgen van de organisatie en haar medewerkers.
 • Het is verboden te roken in de tenten.
 • De organisatie aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de producten van haar deelnemers.
 • Gebieden buiten de paden of aangewezen terrassen mag je niet betreden en zijn op eigen risico.
 • Huisdieren (m.u.v. blindengeleidehonden) zijn niet toegestaan.
 • De toegangskaart of controlestrook dient de hele dag op verzoek van de organisatie getoond te kunnen worden.
 • Het is verboden op en rond het terrein folders, flyers of andere zaken te verspreiden en/of interviews/enquêtes af te nemen zonder toestemming van de organisatie.
 • Zonder geldige accreditatie is het verboden om te fotograferen, filmen en het maken van (andere) geluids-, en/ of beeldopnamen van de Libelle Zomerweek. De organisatie zal op straffe hiervan de apparatuur in beslagnemen en aanvaardt voor het in bewaring nemen hiervan geen enkele aansprakelijkheid.
 • De organisatie is niet aansprakelijk voor verlies en/of diefstal en enige vorm van schade aan eigendommen en/of gekochte goederen van de bezoekers.
 • De organisatie behoudt zich het recht voor om jassen en tassen te controleren.
 • Op het terrein worden beelden en geluidsopnames gemaakt. Aanwezigen stemmen in met de openbaarmaking hiervan. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.
 • Het is verboden voor bezoekers jonger dan 18 jaar alcoholische dranken te kopen, aan te nemen of te nuttigen.
 • In situaties waarin de huisregels niet voorzien, beslist de organisatie.
 
Contact
Op de site onder vraag en antwoord staat het antwoord op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Mail dan naar redactie@libelle.nl. Je vraag zal zo spoedig mogelijk beantwoord worden. Je kunt ook contact opnemen met het Libelle Informatiecentrum via tel. 088-550 02 21 (lokaal tarief). Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10.00-12.00 uur.
Plattegrond