Win een armband van Miss Illis

*Helaas, deze actie is inmiddels verlopen!*

Dit kan je winnen

Maak kans op één van de zes zomerse slider armbanden van Miss Illis t.w.v. € 23,95. De armbanden zijn van leer gemaakt en de letters en symbolen worden met de hand, letter voor letter in het metaal geslagen. Hierdoor is geen enkel exemplaar exact hetzelfde. Het zorgt ervoor dat je armband zeer uniek is.

Informatie over de 6 verschillende armbanden

‘unicorn dames’ armband is gemaakt van 8mm leren armband Country grey van eerste klas Italiaans leer uit Florence. Er zitten 3x 12mm zilverkleurige schuivers aan met een babyblauwe steen, een baby blauwe glitter steen en een zelf geslagen in leer slider met een unicorn hoofd.

‘ouder kind’ dames armband is gemaakt van 8mm soepel en zacht DQ leer uit Zuid Europa in de kleur Aqua mist blue. Er zitten 3 3x 12mm zilverkleurige schuivers aan met een steen met echt gedroogde bloemetjes erin met de kleur Light pink, een steen in de kleur shiny Pink en een zelf geslagen slider met een ouder kind symbool.

‘yoga dames’ armband is gemaakt van 8mm soepel leer uit Zuid Europa in de kleur Metallic vintage rose. Er zitten 3x 12mm zilverkleurige schuivers aan met een platte steen in de kleur Goldstein Gossamer green, een stone look steen in de kleur Light turquoise green en een zelf geslagen slider met een yoga teken.

Dubbele meiden armband ‘sweet blue’ is gemaakt van 5mm leer in de kleur off white met 3x 7mm zilverkleurige schuivers eraan met een steentje erin in de kleuren Swarovski Aquamarine blue (Deze Schattige Swarovski steen heeft een prachtige glinstering), Cloud blue en Aquamarine blue (mat) De armband kun je verstellen met de gesp en past dus bij zowel een smalle als brede pols en is leuk voor jong en oud.

Dubbele meiden armband ‘sweet pink’ is gemaakt van 5mm leer in de kleur zilver beige met 3x 7mm zilverkleurige schuivers eraan met een steentje erin in de kleuren Swarovski light rose (Deze Schattige Swarovski steen heeft een prachtige glinstering), shiny Coral pink en Peonia purple (mat) De armband kun je verstellen met de gesp en past dus bij zowel een smalle als brede pols.

Dubbele meiden armband ‘sweet green’ is gemaakt van 5mm leer in de kleur Snake Metallic greige met 3x 7mm zilverkleurige schuivers eraan met een steentje erin in de kleuren Swarovski Light turquoise (Deze Schattige Swarovski steen heeft een prachtige glinstering), Dark erenite green en Haze blue (mat) De armband kun je verstellen met de gesp en past dus bij zowel een smalle als brede pols.

Over Miss Illis

Lisa is het gezicht achter Miss Illis, zij is 11 jaar oud en houd van ontwerpen. Vorig jaar is zij haar eigen bedrijf ‘Miss Illis’ gestart met armbanden. Zij is op het idee gekomen door haar tante Maaike die jullie misschien wel kennen van ‘MmePomm’ die voorheen slider armbanden maakte. Lisa heeft van haar geleerd hoe ze kan slagletteren en armbanden kan maken. Haar kracht is om steeds weer iets nieuws te bedenken voor zowel jong als oud. https://www.miss-illis.nl/

Hoe doe je mee?

Wil jij kans maken op een mooie leren armband van Miss Illis? Laat in het bericht op Facebook weten waarom jij kans wil maken op één van deze té gekke armbanden en wie weet ben jij straks één van de 6 gelukkig winnaressen.

*De winactie is geldig van 12 april t/m 15 april.
*De gewonnen armband wordt door Miss Illis naar je toegestuurd.

Bekijk hier het bericht op Facebook.