Win een overnachting bij Juffertje in het Groen

Meld je aan en win

Win een bijzondere overnachting voor 2 personen in vakantiehuisje ‘Juffertje in het Groen’ aan de ringvaart in Noord-Holland. Wakker worden door Grutto en Koe en rust, rust, rust. Meld je tussen 10 mei en 16 mei aan voor de Libelle Zomerweek nieuwsbrief en wie weet ben jij de gelukkige winnaar van deze té leuke overnachting! Nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje op juffertjeinhetgroen.holiday.

Juffertje in het Groen

Ze is nog geen jaar oud, het Juffertje in het Groen, maar wat is ze al leuk! Een piepklein huisje verscholen tussen het riet, direct aan de ringvaart in Driehuis. Vanuit je bed stap je hier zo de steiger op. En vanuit daar stap je zo in één van de twee aanwezige kano’s om de buurt te verkennen. Want die is ook de moeite waard. Het Juffertje ligt op steenworp afstand van natuurgebied de Eilandspolder, waar de natuur nog haar gang kan gaan en waar je tussen de rietkragen wordt vergezeld door eenden, grutto’s en meerkoeten. Ook staan er twee fietsen voor je klaar om de omgeving te ontdekken en heb je een buitendouche en indoor bad met een verpletterend uitzicht.

Benieuwd naar deze mooie waterrijke omgeving en benieuwd wat hier allemaal te beleven is? Neem een kijkje op: laagholland.com.

*Actie geldig 10 mei t/m 16 mei 2018.
*De overnachting is geldig voor 2 personen.
*Datum is naar keuze in 2018. Met uitzondering van de weekenden (zaterdag en zondag).

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief