Win een TREATMENTS cadeaubox inclusief een heerlijk dagje wellness

Helaas, deze winactie is inmiddels afgelopen!

Een dagje wellness voelt als een dagje vakantie en is de manier om even helemaal weg te zijn van de alledaagse dingen. Even ontstressen, tijd voor uzelf en om weer helemaal opladen. Laat de hectiek van alledag achter je en geniet bij een van deze luxueuze wellnessresorts van een heerlijke ontspannen wellnessdag: Elysium, Veluwse Bron, Zwaluwhoeve, Thermen Holiday, SpaWell, SpaPuur of SpaSense.

Geniet daarna lekker thuis in uw eigen badkamer van alle prachtige home & bodyproducten van TREATMENTS die met zorg zijn samengesteld. De producten hebben unieke geuren en zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit. Alle ingrediënten zijn waar mogelijk van natuurlijke oorsprong en compleet vrij van parabenen, kleurstoffen en minerale oliën.

Dit kan je winnen:

Maak kans op een TREATMENTS cadeaubox inclusief:
– Dagentree voor 1 persoon, te verzilveren bij: Veluwse Bron, Elysium, Zwaluwhoeve, Thermen Holiday, SpaPuur, SpaSense, SpaWell of SpaWeesp.
– Hair & Body Showerfoam (250 ml)
– Sea Salt Body Scrub (450 gram)

Hoe doe je mee?

Wil jij kans maken op deze heerlijke TREATMENTS cadeaubox? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief en deel het artikel op Facebook. Wie weet ben jij straks de gelukkige winnares van deze té gekke cadeaubox.
*De winactie is geldig van 5 april t/m 11 april.
*De dagentree voor één van de sauna’s is op basis van beschikbaarheid.
*De gewonnen cadeauboxen worden vanuit de organisatie naar je toegestuurd

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief