5x tropisch leuk op de Libelle Zomerweek

Van 23 t/m 29 mei viert Libelle het kleurrijkste feest van het jaar want dan verandert het Almeerderstrand in een swingende Tropical Party! Wuivende palmbomen, tropische cocktails, kleurige batikprints; de Zomerweek wordt zonniger dan ooit, óók als het regent. Deze 5 dingen zijn tropisch leuk.

Het foodtruckplein

Nieuw dit jaar is het Libelle Foodtruckplein op het strand. Hier staan foodtrucks met de allerlekkerste hapjes bij elkaar, met uitzicht over het water.

Tropentuin

Alle Libelle Zomerweekpleinen vormen deze week één grote tropentuin met kleurrijke stoeltjes. Hier zit je met de voeten in het zand onder de palmbomen, cocktail in de hand, swingend muziekje op de achtergrond. Wat een feestje!

Overal muziek

Niet alleen op het hoofdplein is muziek, maar ook op de twee andere pleinen staat een een podium waar tropische deuntjes worden gespeeld. En dat allemaal tussen de wuivende palmbomen!

Tropical vibes

De stand van Libelle TV wordt ondergedompeld in tropische sferen. Schiet hier het perfecte plaatje voor een enorme fotowand, plaats de foto op social media en maak kans op een droomreis! Natuurlijk helpen onze redacteur van Libelle hoe je dit doet en hoe je de Libelle-app kunt downloaden. En omdat Libelle jarig is – we bestaan 85 jaar! – deelt Libelle TV donderdag en zondag mooie prijzen uit. Normaal wordt dat op Facebook gedaan, maar nu dus ook live op de Zomerweek!

Masterclasses

In de witte Libelle-tenten Gezond, Living en Tuin&zo geven bekende gezichten van de Libelle-redactie inspirerende workshops en presentaties. Ontdek de nieuwste trends, krijg tips of kom langs voor een lezing. Let op: voor de masterclasses moet je je inschrijven.

Kom ook naar de Libelle Zomerweek

Benieuwd wat er nog meer te doen is tijdens de Libelle Zomerweek? Bekijk hier het programma dat tot nu toe bekend is! Heb je nog geen kaarten? Koop ze met € 3,- korting!