Een gezellig dagje uit

Van 23 t/m 29 mei geeft de Libelle Zomerweek een swingende Tropical Party! Kom aan het Almeerderstrand gezellig shoppen, leuke workshops volgen, meezingen met bekende artiesten, heerlijk eten, spetterende modeshows bijwonen en vooral heel veel genieten. Mis het niet!

Zingen & swingen

Shirma Rouse, Edsilia Robley, Anita Meyer, Jody Bernal en heel veel anderen komen optreden, er zijn interviews met bekende politici en schrijvers, de Libelle columnisten & vloggers komen langs… In het Libelle Theater is het de hele dag feest.

15.000 workshopplekken

Maak iets moois, leer iets nieuws of doe inspiratie op tijdens een van die leuke gratis workshops. Een gezellige en leerzame onderbreking van de dag!

Spetterende modeshows

De nieuwste zomermode spot je op de Zomerweek, want er zijn maar liefst drie geweldige modeshows per dag. En alles wat voorbijkomt, is meteen te koop op de Zomerweek. Fijn!

Shop till you drop

Wie van gezellig winkelen houdt, kan haar hart ophalen op de Zomerweek. Op het Almeerderstrand vind je honderden shops met de leukste mode, woonaccessoires, hebbedingen, keukenspullen, cadeautjes en de nieuwste producten.

Lekker eten & drinken

Geniet van de relaxte sfeer met een tropische cocktail onder de palmbomen, een lekkere lunch op een van de pleinen of een heerlijke kop koffie op het strand.

Goeie deal!

Koop 2 tickets voor de Libelle Zomerweek en krijg voor € 3,- extra 10 weken Libelle erbij.