Een Nederlands feestje op de Zomerweek met Nick & Simon

“Rosanne, ik weet dat er heel veel mannen zijn…” Er werd massaal meegezongen met de hits van Nick & Simon tijdens hun optreden in een bomvol Libelle Theater. Niet alleen het Volendamse duo wist de tent op zijn kop te zetten: ook Trafassi liet de heupen van het publiek weer lekker draaien. Het zonnetje brak door tijdens het optreden van Brownie Dutch, die de bezoekers opwarmde voor de afterparty met 100% NL Lindo Duvall. Maar ook vandaag was er nog meer leuks te doen: er kon geshopt worden, er werd meegedanst met de modeshow en er konden weer leuke masterclasses en workshops gevolgd worden op het Workshopplein en in de Libelle Special-tenten. Morgen doen we het nog een keertje over tijdens de laatste dag van de Zomerweek. Een ding is zeker: we sluiten knallend af! Kom jij ook? We hebben een speciale laatste dag-actie: koop nu kaarten met € 2,50 korting en krijg de exclusieve waterfles cadeau! 

Ondanks de regen van vanochtend brak alsnog het zonnetje even door!

Libelle TV vlogger Doortje kletst met Libelle hoofdredacteur Hilmar Mulder over haar vloggende bestaan.

Leuk, deze workshop tangle-tekenen. Benieuwd welke workshops en masterclasses je kunt volgen? Bekijk hier het programma.

Met een shoppingroute langer dan de Kalverstraat kon er volop geshopt worden bij meer dan 400 shops. Bekijk hier alle shops die op de Zomerweek zijn.

‘Kleine wasjes, grote wasjes’. Trafassi liet tijdens zijn optreden het publiek swingen.

Het Libelle Theater stond bomvol tijdens het optreden van Nick & Simon. Er werd luid meegezongen met de bekende hits.

100% NL dj Lindo Duvall sloot de dag af met tropical beats op Libelle Plein 2. De bezoekers gingen swingend naar huis.