Voor iedere bezoeker een gratis Libelle-Zomerweek shopper!

Speciaal voor jou staat er een exclusieve Libelle Zomerweek-shopper klaar, met orgineel tropisch design! Koop nu kaarten en bemachtig op de Zomerweek jouw exemplaar of nog leuker: bestel tegelijk met je kaarten een Scoupy-voucher en laat jouw tas vullen met fijne boodschappen.

Heb jij nog géén kaartje gekocht?

Bestel tijdens het kopen van je toegangskaart gelijk een voucher voor een gevulde shopper met prachtige boodschappen (t.w.v. € 24,80)  voor maar € 6,- en vraag € 2,- terug via Scoupy! De shopper kun je ophalen op de Libelle Zomerweek bij de Shopper-stand, waar je ook de unieke cashback-voucher krijgt.

Heb je al een kaartje gekocht?

Gezellig! Kom dan naar de Shopper-stand op de Libelle Zomerweek en laat jouw lege shopper vullen met die fijne boodschappen (t.w.v. € 24,80) voor maar € 6,- en krijg € 2,- terug via Scoupy! Je kunt jouw shopper afhalen bij onze shopper-stands op de volgende locaties: entree 1: stand 1401, entree 2: stand 2016, entree 3: stand 3299. Dit kan gedurende de hele dag.

Over Scoupy

Korting, voordeel, cashback. Scoupy is het grootste platform van Nederland waarmee je kunt sparen en besparen op je boodschappen. Scoupy is gratis en voor iedereen!

Tip! Hou deze pagina in de gaten voor updates over de inhoud en de locatie van de shopper-stand!