Libelle Zomerweek is de perfecte vriendinnendag, omdat….

…jullie al kunnen bijkletsen terwijl jullie op weg zijn naar het Almeerderstrand in Almere.

…hier alles wat jullie leuk vinden te doen is: shoppen, lekker eten en drinken, knutselen, zingen, dansen en lachen.

…het veel te lang geleden is dat jullie een dagje zijn gaan shoppen. Tijdens de Zomerweek kunnen jullie je hart ophalen, want jullie kunnen eindeloos snuffelen bij de leukste standjes en winkeltjes en de nieuwste modetrends op de catwalk spotten tijdens één van de spetterende modeshows.

…jullie allebei al aan het aftellen zijn totdat het zonnetje weer schijnt en jullie volop inspiratie kunnen opdoen voor de zomertrends van dit jaar. Extra leuk: dit jaar wordt de Zomerweek omgetoverd tot een Tropical Party. De Libelle Zomerweek wordt zonniger dan ooit, óók als het regent!

…jullie traditiegetrouw een dagje uit beginnen met een kop koffie. Tegen zo’n overheerlijk gebakje zeggen jullie overigens ook geen nee…
Een kop koffie met wat lekkers met korting? Koop vooraf jullie voucher tegelijk met het bestellen van je tickets en krijg 20% korting!

… je vriendin fan is van die ene artiest die optreedt in het Libelle Theater. Samen zingen en dansen jullie als nooit tevoren.

…jullie altijd nog eens een workshop samen wilden volgen. Goed nieuws: tijdens Libelle Zomerweek kan dat! Er zijn meer dan 15.000 gratis workshopplekken, dus er zit vast iets leuks voor jullie tussen.

…jullie na afloop nog dagen nagenieten van dit gezellige dagje uit. Gelukkig hebben jullie de foto’s nog!

…Libelle dit jaar nóg een extra reden heeft voor een feestje. Het tijdschrift bestaat dit jaar namelijk 85 jaar en daarom wordt de Zomerweek mooier, vrolijker en specialer dan ooit!