Ticket XL: op = op!

Update: Ticket XL voor de Libelle Zomerweek 2019 is uitverkocht! 

Maak jouw bezoek aan de Libelle Zomerweek nog specialer met een Ticket XL voor € 39,95 en laat je in de watten leggen. Wees er snel bij, want op = op! Met het Ticket XL krijg je:

  • snelle toegang tot de Zomerweek
  • parkeren voor de deur
  • koffie of thee en een lekker gebakje
  • een lekkere lunch met een drankje
  • een workshop en een presentje
  • de mogelijkheid om de hele dag gratis je tassen te stallen.

3x speciale Ticket XL workshops

Inschrijven de special Ticket XL workshops kan om 10.00 en 13.00 uur bij de inschrijfbalie op Libelle Plein 2.

Tiny terrarium maken

In de workshop van EcolifeTube gaat u een mini-terrarium maken met steentjes, mos, moeras- en waterplantjes. Maak in een hergebruikt PET-flesje een lief groen landschapje dat thuis een mooi plekje verdient.

Stralend voor de dag

U leert snel, makkelijk en mooi make-up aanbrengen en krijgt de beste tips en trucs van de beautyexperts van Caroline Cosmetics. Zij kijken samen met u welke kleuren het beste bij u passen.

De wonderen van magnesium

Magnesium zorgt ervoor dat vitamines hun werk kunnen doen. In deze workshop leert u waarom we magnesium nodig hebben, wat de gevolgen zijn van een tekort én hoe u magnesium kunt aanvullen.

Handig om te weten

Na het bestellen van een Ticket XL ontvang je je toegangskaart per mail of krijg je deze thuisgestuurd (afhankelijk van de verzendkeuze). De parkeerkaart en vouchers voor koffie & thee, workshop, tassenstalling en lunch krijg je later toegestuurd.