MET DE AUTO

Adres
Voer het volgende adres in het navigatiesysteem in: Elementendreef in Almere. Vanaf de A6 word je afhankelijk van de drukte verwezen via afrit 2 Almere Poort of afrit 3 Almere stad-West/Hogering. Let hiervoor op de lichtkranten en gele borden langs de A6. Volg bij het verlaten van de A6 de borden ‘P Libelle Zomerweek’ en de aanwijzingen van de verkeersregelaars om de parkeerplaats te bereiken.

In het weekend van 25 mei t/m maandagochtend 27 mei 05.00 uur worden er werkzaamheden verricht aan de A10 Zuidas. Hierdoor word je mogelijk omgeleid. Kijk voor alle wegwerkzaamheden op vananaarbeter.nl

Als je met de auto komt, is er voldoende parkeergelegenheid. Hiervoor heb je een parkeerkaart nodig. Tip: koop deze tegelijk met je tickets voor de Libelle Zomerweek voordelig in de voorverkoop.

Volg de bebording, lichtkranten en de aanwijzingen van de verkeersregelaars, ook als het navigatiesysteem een andere richting aangeeft. Op en bij de parkeerplaats word je door verkeersregelaars naar een plek geleid.

Let op: Ticket XL boekers, Kiss & Ride en invaliden moeten de Muiderzandweg aanhouden. Via deze weg bereiken zij de Muiderzandplaats.

Parkeren en pendelbussen

Vanaf de parkeerplaats rijden vanaf 09.00 uur gratis pendelbussen. Deze brengen je in circa acht minuten naar de ingang van de Libelle Zomerweek. De pendelbussen rijden tot circa 18.30 uur weer terug.

Let op bij vertrek: er zijn twee pendelbushaltes bij de ingang van de Libelle Zomerweek. neem de halte P Olympia om weer naar het parkeerterrein te worden gebracht.

Parkeerkaart
Een parkeerkaart koop je tegelijk met je kaarten voor de Libelle Zomerweek. Ben je vergeten een parkeerkaart te bestellen? Geen probleem: je kunt deze alsnog los bestellen. Hiervoor betaal je € 0,50 servicekosten. Bestel hier een losse parkeerkaart.