Shoppen, swingen en genieten op Zomerweek-dag 4

Ook op zondag was Libelle Zomerweek een swingend tropisch feestje! Het programma zat boordevol leuke creatieve workshops, inspirerende  modeshows en diverse optredens. Libelle columnisten Hans Verstraaten en Tineke Beishuizen werden geïnterviewd door hoofdredacteur Hilmar Mulder in het Libelle Theater. Al zestien jaar weet Hans elke week de Libelle lezeressen aan zich te binden met zijn wekelijkse column. Tineke is de denktank achter Anne-Wil, iedere week neemt zij je mee in het leven van Anne-Wil.

Voor de twee keer wist Anita Meyer het hele publiek mee te krijgen met haar nummers. Ook Lisa Loïs, bekend van de X-factor, gaf een speciale show tijdens haar optreden. Ze bracht een akoestische ode aan Adele. Barry Paf van 100% NL had de eer om de vierde dag van het leukste feestje van het jaar af te sluiten.

Wist je dat je kans kan maken op een compleet verzorgde 8-daagse cruise voor twee personen ter waarde van € 5000,- van Captain Cruise? Het enige wat je hoeft te doen is een foto maken voor een van de Instagram walls op het terrein en je foto te delen met de hashtag #Libellezomerweek.

Wil jij het tropische feestje van het jaar ook niet missen? Dan hebben we goed nieuws. Voor dinsdag 28 mei en woensdag 29 mei kun je profiteren van tickets met € 2,50 korting. Bestel snel je kaarten.

Lekker relaxen en bijkomen van het shoppen doe je in een van de vele hangmatten op de pleinen.

Hoofdredacteur Hilmar Mulder in gesprek met columnisten Hans Verstraaten en Tineke Beishuizen in het Libelle Theater. Benieuwd wie er nog meer naar het Libelle Theater komen, bekijk dan het programma.

Maak een foto bij een van de vier Instagram walls op de pleinen en maak kans op een compleet verzorgde 8-daagse cruise voor twee personen ter waarde van € 5000,- van Captain Cruise. Het enige wat je hoeft te doen is de foto te delen met #Libellezomerweek.

Bezoekers konden zich weer inschrijven voor leuke workshops en masterclasses. Bekijk hier alle workshops die er zijn.

Rob Peetoom, the master himself was vandaag aanwezig op de Libelle Zomerweek om bezoekers een make-over te geven.

In het Libelle Nieuwscafé interviewde Ebru Umar  Ingrid van Engelshoven, minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Bezoekers konden vragen stellen aan de minister.

Lisa Loïs schitterde op het hoofdpodium met haar akoestische ode aan Adele.

DJ Barry Paf van 100% NL sloot de dag feestelijk af, het dak ging er vanaf!