Staking openbaar vervoer dinsdag 28 mei

Op dinsdag 28 mei hebben de vakbonden een landelijke pensioenactie aangekondigd in onder andere het openbaar vervoer. Een actie als deze zou zeer ingrijpend zijn voor Libelle Zomerweek bezoekers reizend met het openbaar vervoer. Op dit moment bekijken we wat de gevolgen zouden zijn en hoe we reizigers zo goed mogelijk kunnen informeren. De Libelle Zomerweek organisatie heeft nauw contact met de NS hierover.

Zodra er meer bekend is, communiceren wij deze informatie op onze website. Wij zullen als Libelle Zomerweek organisatie alles in werk stellen om bezoekers de mogelijkheid te bieden om naar de Zomerweek te komen.

Heb je een NS Spoordeelwinkel-voucher?
Bezoekers die via de NS Spoordeelwinkel een ticket hebben gekocht voor dinsdag 28 mei mogen op een andere Zomerweek-dag naar binnen. Het is hiervoor niet nodig om vooraf naar de kassa te gaan. Je ticket zal scanbaar zijn op één willekeurige dag naar keuze. Hiervoor betaal je geen omboekingskosten. Heb je je Spoordeelwinkel-voucher nog niet verzilverd? Boek dan je treinticket voor een andere dag. Mocht je je voucher wel hebben verzilverd, dan adviseren we je contact op te nemen met de NS Spoordeelwinkel klantenservice.

Heb je een Libelle Zomerweek ticket en reis je met het openbaar vervoer?
Op vertoon van je vervoersbewijs en ticket van 28 mei is het mogelijk om een andere Zomerweek-dag te komen. Boek hiervoor op de dag van je bezoek je ticket kosteloos om bij de kassa.

Wil je toch dinsdag 28 mei komen? Tegen inlevering van je treinkaart kun je gratis parkeren op het Libelle Zomerweek-parkeerterrein.