Tropische vibes op de tweede Zomerweek-dag

Het was weer een tropisch feestje op de Zomerweek met optredens van onder andere Trafassi, Anita Meyer en tropische beats van Jody Bernal. Glennis Grace zorgde voor een fantastische afsluiting. Ook kon je inspiratie opdoen tijdens de modeshow waar modellen en Libelle-lezeressen al dansend op swingende muziek de nieuwe zomercollectie presenteerden. Op het workshopplein kon je weer leuke, creatieve workshops volgen zoals tropische hangers van klei maken en handletteren. Welke workshop wil jij volgen?

Het is de hele week nog feest! Vier jij deze tropische party met ons mee? Koop snel je kaarten en krijg de exclusieve waterfles cadeau!


Zomerse vibes op het Libelle Plein 2.


Swingend optreden van Trafassi in het Libelle Theater.

Het was een groot feest in het Libelle Theater toen Anita Meyer kwam optreden.

Jody Bernal draaide tropische hits op het Libelle Plein 2 om het feestje compleet te maken.

Glennis Grace sloot de tweede dag van de Zomerweek af met een spectaculair optreden! Benieuwd welke artiesten de komende dagen optreden, bekijk dan hier het programma. 

Libelle lezeressen en modellen zijn tijdens de modeshow te bewonderen in de allernieuwste zomercollectie. En de items die ze dragen zijn meteen te shoppen op de Zomerweek. Bekijk hier de tijden van de modeshows. 

Ook konden bezoekers weer leuke workshops volgen. Ben je benieuwd welke workshops er zijn, bekijk dan het workshopprogramma.