Vandaag inspireerde wildplukken van planten de masterclasses in Tuin & Zo

Dat veel planten ook een medicinale werking hebben is geen geheim. Maar hoe pas je ze toe? De masterclass van Leoniek Bontje in Libelle Tuin & Zo inspireerde bezoekers vandaag over het wildplukken van bloemen en gaf antwoord op wat voor bloemen het zijn, waar je ze kan plukken en wat de werking is. Gelukkig kunnen we nog twee dagen genieten van diverse leuke, creatieve, bijzondere masterclasses en workshops. De andere ingredïenten voor een feestje waren natuurlijk ook aanwezig, zoals tropische cocktails, kleurrijke shops en swingende muziek van bekende Nederlandse artiesten. Wil jij erbij zijn, koop dat nu je kaarten met € 2,50 korting.

It’s a new day. it’s a new way. and I fly up to the sun… ‘Una Paloma Blanca’, George Baker trakteerde ons op een spetterend optreden. George kreeg het hele publiek aan het swingen. Irma Knol is sinds begin dit jaar de gloednieuwe vlogger voor Libelle TV en zij werd door hoofdredacteur Hilmar Mulder geïnterviewd in het Libelle Theater. Hilmar vroeg Irma het hemd van het lijf over haar vloggende leven. Op het hoofdpodium was het weer een knallend feest met Jody Bernal, hij draaide zomerse hits voor ons. Kleine wasjes, grote wasjes, Trafassi zong speciaal voor ons een combinatie van popmuziek, met kaseko, zouk, salsa en calypsostijlen en bracht een lekker dansfeestje naar de Zomerweek. Brownie Dutch was vandaag back on stage en zong tropische en Nederlandse hits voor ons.

Je kon leuke foto’s maken op de Libelle schommel op Plein 2.

Het was weer een groot feest bij het optreden van Jody Bernal op het Hoofdplein. De sfeer zat er goed in en iedereen swingde mee op zijn beats.

Irma Knol, de gloednieuwe vlogger voor Libelle TV, werd geïnterviewd door hoofdredacteur Hilmar Mulder op het hoofdpodium.

Drie keer per dag kan je de modeshow bijwonen en inspiratie opdoen van de allernieuwste zomercollecties. Bekijk de tijden van de modeshow.

Inschrijven voor de verschillende workshops en masterclasses kan bij de workshopbalie op Plein 2. Bekijk het aanbod aan workshops en masterclasses.

Tijdens de masterclass van Famflowers konden de bezoekers een flatlay van bloemen maken.

Een vol theater zong mee met George Bakers en zijn bekende hits zoals ‘Little Green Bag’ en ‘Una Paloma Blanca’.

Brownie Dutch gaf een fantastische show en zong speciaal voor vlogger Irma Knol een serenade.