Win een weekend naar het Zwarte Woud en breng een bezoekje aan Europa-Park!

Zonnige wijngaarden, mooie bossen, indrukwekkende rivierlandschappen, prachtige ravijnen en valleien: in het Zwarte Woud in Duitsland vind je het allemaal! Je kunt er heerlijk wandelen en fietsen, maar ook lekker eten en drinken. Zo zijn de lekkere wijntjes langs de Badische wijnroute een echte aanrader. In de gehele omgeving is genoeg te doen en te zien!

Bezoek Europa-Park

Aan de rand van het Zwarte Woud ligt het grootste attractiepark van Duitsland. De naam verraadt al meteen het thema van het park: in Europa-Park zijn vijftien Europese landen tot in de kleinste details nagebouwd. Je waant je elke keer in een ander land. Verdeeld over deze themagebieden bevinden zich de meer dan honderd (!) attracties en shows. Wil je wat meer actie? Er staan maar liefst dertien achtbanen. Maak je bezoek compleet met een overnachting. Aan de rand van het park staan 6 bijzondere themahotels. Avontuurlijker overnachten? Dat kan in de ingerichte tipitenten, huifkarren en blokhutten of op de camping.

Wil jij er even lekker tussenuit? Wij mogen een tripje naar het Zwarte Woud weggeven! Je verblijft met vier personen drie dagen (twee nachten) in het Zwarte Woud en krijgt toegangskaartjes voor Europa-Park!* Vul hieronder het formulier in en maak kans.

Meer info over het Zwarte Woud of Europa-Park? Kijk op Schwarzwald-entdecken.info of Europapark.de/nl of kom tijdens de Libelle Zomerweek naar de shop van Familie Zuid-Duitsland. (1334)