Zo leuk was het vandaag

Waar is dat feestje, hier is dat feestje! Vandaag was het weer een groot feest met tropische vibes op de Libelle Zomerweek. De dag werd feestelijk geopend door de swingende brassband Brotherhood en hoofdredacteur Hilmar Mulder. Ook Alain Clark was erbij en bracht oude hits en nieuwe nummers ten gehore in het Libelle Theater. Wat was het een fantastisch optreden! Royaltyvlogger Josine en Libelle’s Laurence hebben in het Libelle Theater alle ins and outs over onze royals besproken. Want waarom is onze Maxima zo populair, Josine en Laurence hebben het ons eens even haarfijn uitlegd. En Lindo Duvall van 100% NL sloot de dag feestelijk af met dansbare hits op het Libelle Plein.

Vriendinnen, zussen, moeders, dochters, collega’s, buurvrouwen én mannen die wel houden van een feestje kunnen t/m woensdag 29 mei genieten van een heerlijk dagje uit. Vier je het tropische feestje mee? Er zijn nog kaarten!

Tropische vibes op het Libelle Plein.

Maak leuke foto’s voor de flower wall bij Libelle TV.

Iedere dag kan je je vanaf 10:00 uur inschrijven voor de workshops van 10:00 tot 14:00 uur en vanaf 13:00 uur voor de workshops van 14:00 uur tot en met 18:00 uur bij de workshopbalie. Benieuwd welke workshops je kan volgen, bekijk dan het programma.

Royaltyvlogger Josine en Libelle’s Laurence vertelde alle juicy details over onze royals in het Libelle Theater. Benieuwd wie er nog meer komen, bekijk hier het programma.

Fantastisch optreden van Alain Clark! Alain zorgde in het Libelle Theater voor flink wat kippenvelmomentjes.

Brownie Dutch zorgde voor een groot feestje met zijn optreden in het Libelle Theater. Met vele meezingers kreeg hij het hele publiek mee aan het swingen.

Lindo Duvall van 100% NL sloot als toppunt de dag af op het Libelle Plein.