Libelle Zomerweek 2021 gaat helaas niet door
Home - Geen categorie - Alle workshops op een rijtje

Alle workshops op een rijtje

Tijdens de Libelle Zomerweek #samenvanuithuis kun je elke dag leuke en inspirerende workshops volgen. Word helemaal zen met een cursus mindfulness, knutsel je eigen cadeauverpakking, ga aan de slag met je eigen ecosysteem of leer hoe je je uitgroei kan camoufleren. Het programma is bijna compleet, houd onze website in de gaten voor de laatste updates.

Workshop huidnalayse met Dr. Van der Hoog
Tijdens deze workshop leer je meer over je eigen huid en te analyseren wat je ziet. Na afloop van de workshop weet je precies welke producten bij jouw huid passen. De workshop wordt gegeven door een huidtherapeut van Dr. Van der Hoog op donderdag 14 mei.

Koken met de Kookfabriek
Kunnen je kookskills wel een upgrade gebruiken? Dan is de workshop ‘Koken met de Kookfabriek’ echt iets voor jou. Kook mee en zet binnen een half uur een overheerlijk gerecht op tafel! Extra leuk: deze workshop is te volgen op donderdag 14 meiu, zondag 17 mei en dinsdag 19 mei en elke keer ga je aan de slag met een ander recept!

Maak je eigen bloempot met Philadelphia
Ga aan de slag met het maken van je eigen bloempot samen met Philadelphia Zorg op vrijdag 15 mei. Tijdens deze workshop zie je hoe je van iets ‘ongewoons’ iets heel gewoons maakt. De bloempot wordt namelijk gemaakt van je oude afgeknipte jeans. Binnen een half uur heb je een echte eyecatcher voor in je interieur gecreëerd.

Van stress naar succes
Tip voor wie nee zeggen moeilijk vindt en eigen wensen vaak onder aan de prioriteitenlijst ziet belanden: volg de workshop van Maureen en Tammy op vrijdag 15 mei van 15.05 tot 15.35 uur. Zij laten zien dat het niet egoïstisch is om jezelf op nummer één te zetten en helpen mensen de regie over hun eigen leven (terug)krijgen, zodat ze de energieke persoon worden die ze écht zijn.

Hoe maak je de ultieme vegan borrelplank met Maza 
Lekker borrelen kan natuurlijk ook gewoon thuis! In deze workshop laat Maza jou zien hoe je de ultieme vegan borrelplank maakt met hoemoes & spreads. Samen ga je zes smakelijke hapjes maken, die niet alleen erg lekker zijn, maar ook ontzettend makkelijk om te maken op vrijdag 15 mei.

Alles over grijs haar en het camoufleren van je uitgroei
Heb je altijd alles willen weten over grijs haar en hoe je je uitgroei het beste kan camoufleren? In de workshop van Head Candy op zaterdag 16 mei ontdek je waarom haar grijs wordt en welke verzorging grijs haar precies nodig heeft. Daarnaast wordt verteld hoe je je haar het langste mooi houdt en krijg je handige tips om je uitgroei te camoufleren.

Mindfulness met Which way is North
Tijdens deze workshop ervaar je een half uur lang een mindful momentje. Kom op adem en kom tot rust. Samen met de coaches van Which way is North wordt jouw batterij opgeladen door middel van inspirerende motivatiepraat vanuit de Luxury Life Method en het doen van een magische meditatie. Na deze workshop op zaterdag 16 mei ben je helemaal zen!

Handletteren met Kri-eet
Vind jij die handgeschreven kaarten zo leuk en wil je zelf ook eens handletteren? Tijdens de workshop handletteren van Kri-eet leer je de basis om tekst mooi en sierlijk op papier te zetten. Als je het handletteren eenmaal onder de knie hebt, kun je ’t namelijk overal voor gebruiken. Ook op een cadeauzakje, dat je tijdens deze workshop fröbelt en versiert met een zelfgekozen spreuk en tekeningen.

De simpelste weg naar meer JOY met de JOY Effect
Waar wordt jij blij van? En krijgt dat ook jouw volle aandacht? Tijdens de workshop ’The JOY Effect’ op maandag 18 mei krijg je inzicht in wat jou echt plezier, of te wel JOY geeft. Je leert hoe jij dagelijks zelf kan kiezen waar je je kostbare aandacht aan besteedt, zowel qua gedachtes en woorden als wat je doet. Je ontvangt een hele simpele life hack waardoor jij dagelijks JOY in je dag in kan bouwen zonder al te veel moeite.

Maak een handgemaakte cadeauverpakking
Neem even een rustmomentje en ga op maandag 18 mei creatief aan de slag met het designteam van Stempel, Inkt & Papier. Maak onder hun begeleiding en met de materialen van Stampin’Up!® een leuke fleurige cadeauverpakking waarmee je iemand kunt verrassen.

Wijn & spijs met de Wijnselectie 
Altijd al alles willen weten over wijn? Dan is deze workshop van de Wijnselectie op dinsdag 19 mei echt wat voor jou! Tijdens deze workshop ga je samen met sommelier Job Seuren van restaurant Zoldering in Amsterdam op onderzoek in de wijnen en de spijzen. Je gaat kijken, proeven, onderzoeken en leren hoe je de juiste wijn bij een gerecht kan vinden.

Maak je eigen ecosysteem met Ecolifetube
Tijdens deze groene workshop van Ecolifetube op woensdag 20 mei leer je hoe je een ecosysteem maakt in een afgesloten lichtgewicht PET-fles, compleet met kurklampje en afstandsbediening. Een echte eyecatcher voor in huis! In deze workshop komen alle ins en outs aan bod en je hoeft geen groene vingers te hebben om mee te doen. Je krijgt uitleg over de werking van het gesloten ecosysteem maar ook thema’s als de fotosynthese, lichtsterkte, condensvorming en de werking van springstaartjes (beestjes) in je systeem komen aan bod.

Vier de Libelle Zomerweek #samenvanuithuis
Benieuwd wat er nog meer te doen is tijdens de Libelle Zomerweek #samenvanuithuis? Bekijk hier het programma.

Ook interessant?