Libelle Zomerweek 2021 gaat helaas niet door
Home - Online Shoppen - Bestel het workshoppakket en maak je eigen cadeauverpakking

Bestel het workshoppakket en maak je eigen cadeauverpakking

Op maandag 18 mei van 16.05 tot 16.35 uur ga je tijdens de workshop van Stempel, Inkt & Papier aan de slag met het maken van je eigen cadeauverpakking. Extra leuk je kunt het workshoppakket vooraf via de website van Stempel, Inkt & Papier bestellen zodat je tijdens de workshop thuis live mee kunt doen.

Bestel het workshoppakket 
In het pakket zitten alle materialen om deze leuke (foodsafe) cadeauverpakking te maken. De kosten voor het pakketje zijn € 4,75 inclusief verzendkosten. Wees er snel bij want op = op!

Over Stempel, Inkt & Papier
Stempel, Inkt & Papier is een creatief initiatief van vier Nederlandse Stampin’Up! demonstratrices die elke maand een specifiek Stampin’Up! product of een thema centraal zetten in een live workshop programma. In dit programma worden minstens vier online workshops aangeboden via een Facebook-livestream en in een besloten Facebookgroep. Dit zijn dus live workshops waarbij jij als kijker meteen mee kan doen of later aan de slag kan gaan. En nu speciaal voor Libelle Zomerweek #samenvanuithuis een live workshop op de Facebookpagina van Libelle.

Ook interessant?