Libelle Zomerweek 2021 gaat helaas niet door
Home - Geen categorie - Dag 2: Interview met Femke Sterken en meezingen met Sandra van Nieuwland – Bekijk de video’s terug

Dag 2: Interview met Femke Sterken en meezingen met Sandra van Nieuwland – Bekijk de video’s terug

Vandaag was weer een dag vol feest! Met een bomvol programma was er voor ieder wat wils. In de workshop van Philadelphia ging je aan de slag met het maken van je een eigen bloempot van een oude jeans en binnen een half uur maakte je een echte eyecatcher voor in je interieur. Libelle-columnist Femke Sterken was ook van de partij, zij werd geïnterviewd door Pien over haar leven als Libelle-columnist en wat haar zoal bezighoudt in deze coronatijd. In de workshop van Stress naar succes leerde je dat het niet egoïstisch is om jezelf op nummer één te zetten. En ook vandaag kon je meezingen met een wel heel speciaal huiskamerconcert van Sandra van Nieuwland. Vanuit haar eigen huiskamer zong ze voor ons onder andere de waanzinnig mooie hits More en Keep your head up. Wat was dat genieten! En Maza liet je tijdens de workshop zien hoe je de ultieme vegan borrelplank maakt. Met #samenvanuithuis support de Zomerweek dagelijks een goed doel. Vandaag stond in het teken van het goede doel Alpe d’HuZes. Steun Alpe d’HuZes en koop een kaars.

Ben je niet in de gelegenheid geweest om de sessie live te volgen? Geen probleem! De video’s van vrijdag 15 mei kun je hieronder terug kijken of bekijk hier de gehele livestream terug op de Facebookpagina van Libelle.

Workshop: Maak je eigen bloempot samen met Philadelphia

Columnist: Femke Sterken

Workshops: Van stress naar succes

Huiskamerconcert: Sandra van Nieuwland

Workshop: Hoe maak je de ultieme vegan borrelplank samen met Maza

Alpe d’HuZes: Interview met Jan Kouwenhoven

Steun Alpe d’HuZes
Met #samenvanuithuis support de Zomerweek dagelijks een goed doel. Door deelname aan het live event kun jij als bezoeker een vrijwillige bijdrage doneren aan het centraal gestelde doel van die dag. Vandaag staat in het teken van Alpe d’HuZes. Alpe d’HuZes is een uniek sportief evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Dit jaar vind op 4 juni een speciale editie plaatst in verband met het coronavirus. In de nacht van 3 op 4 juni steken Alpe d’HuZes-vrijwilligers de kaarsen aan. Wil je ook een kaars branden? Dat kan via onderstaande button.

Vier de Libelle Zomerweek #samenvanuithuis

Tijdens de Libelle Zomerweek #samenvanuithuis is er nog veel meer leuks te doen. Dagelijks kan je meeswingen met The Originals. Zij spelen de verzoeknummers die door jullie zijn aangevraagd via social en onze website. Daarnaast kun je alle tips en tricks leren op het gebied van haar en beauty van de stylisten van Rob Peetoom en meedoen met verschillende kookworkshops. Benieuwd wat er nog meer te doen is? Bekijk hier het complete programma.

 

Ook interessant?