Libelle Zomerweek 2021 gaat helaas niet door
Home - Geen categorie - Dag 3: Meezingen met Lisa Loïs en maak je eigen insectenhotel – Bekijk de video’s terug

Dag 3: Meezingen met Lisa Loïs en maak je eigen insectenhotel – Bekijk de video’s terug

Dag 3 van de Libelle Zomerweek #samenvanuithuis en het feest is nog in volle gang! Heb je ook meegezongen met de nieuwste single Niet Alleen van Lisa Loïs? Naast een spetterend optreden van Lisa Loïs was er nog veel meer leuks te doen. Zo kon je tijdens de workshop met boswachter Mathiska van Natuurmonumenten een eigen insectenhotel maken. Daarna kon je de nieuwste zomertrends spotten tijdens de modeshow. Ook kon je meedoen met de workshop mindfulness van Which way is North en leren handletteren met Kri-eet. En dat allemaal vanuit je eigen huiskamer. Met #samenvanuithuis support de Zomerweek dagelijks een goed doel. Door deelname aan het live event kun jij als bezoeker een vrijwillige bijdrage doneren aan het centraal gestelde doel van die dag. Vandaag stond in het teken van Natuurmonumenten. Help ook mee en laat de natuur groeien. Begin in je eigen tuin of buurt. Steun Natuurmonumenten. 

Ben je niet in de gelegenheid geweest om de sessie live te volgen? Geen probleem! De video’s van zaterdag 16 mei kun je hieronder terug kijken of bekijk hier de gehele livestream terug op de Facebookpagina van Libelle.

Workshop: Maak je eigen insectenhotel met Natuurmonumenten

Modeshow

Een leuk jurkje, gave schoenen of mooie sieraden voorbij zien komen tijdens de modeshow? Goed nieuws, je kunt de outfits hier direct online shoppen. Daarnaast kun je tijdens de Libelle Zomerweek #samenvanuithuis bij meer dan 80 merken online shoppen met extra veel korting!

Workshop: Mindfulness met Which way is North

Huiskamerconcert: Lisa Loïs

Workshop: Handletteren met Kri-eet

Natuurmonumenten: Interview met Marjolein

Steun Natuurmonumenten
Op zaterdag 16 mei zamelen we geld in voor Natuurmonumenten. De natuur in Nederland is uit balans. Zonder bomen geen bloesem, zonder bloesem geen insecten, zonder insecten geen vogels. Terwijl variatie juist belangrijk is om alles in evenwicht te houden. Daarom zet Natuurmonumenten zich in voor groei. We willen meer insecten en andere dieren, wilde bloemen en bomen. Help ook mee en laat de natuur groeien. Begin in je eigen tuin of buurt.

Doe ook mee, sms BLOEM naar 4333 en bestel gratis het actiepakket met bloemzaadjes en heel veel tips hoe je dieren en planten de ruimte geeft in je tuin.

Vier de Libelle Zomerweek #samenvanuithuis

Tijdens de Libelle Zomerweek #samenvanuithuis is er nog veel meer leuks te doen. Geniet dagelijks van een huiskamerconcert van o.a. Alain Clark, Thomas Berge en Shirma Rouse. Daarnaast kun je heel veel prijzen winnen tijdens de Libelle deelt uit en leuke workshops volgen, zoals wijn en spijs van de Wijnselectie, yoga by Dylana en je eigen ecosysteem maken met Ecolifetube. Benieuwd wat voor leuks er nog meer te doen is? Bekijk hier het complete programma.

Ook interessant?