Libelle Zomerweek 2021 gaat helaas niet door
Home - Geen categorie - Dag 4: Korte coupes & brows met Rob Peetoom en koken met de Kookfabriek – Bekijk de video’s terug

Dag 4: Korte coupes & brows met Rob Peetoom en koken met de Kookfabriek – Bekijk de video’s terug

Wauw, wat vliegt de tijd… Dag 4 is alweer voorbij! Tijdens de workshop van vandaag, die gegeven werd door Claudia Vesters kreeg je antwoord op al je vragen over hormonen en daarnaast kon je alles te weten komen over Libelle-columnist Roos Schlikker. We doken weer de keuken in met de Kookfabriek om heerlijke Vietnamese springrolls klaar te maken. Presentatrice Pien gaf vandaag wel een heel speciaal huiskamerconcert en zong o.a. de ABBA klassieker Money, Money, Money. Wauw, wat een stem! Rob Peetoom leerde je tijdens de workshop vandaag alles wat je moet weten over korte coupes en brows. Met #samenvanuithuis support de Zomerweek dagelijks een goed doel. Vandaag stond in het teken van het goede doel Stichting MS Research. Steun Stichting MS Research. 

Ben je niet in de gelegenheid geweest om de sessie live te volgen? Geen probleem! De video’s van zondag 18 mei kun je hieronder terugkijken of bekijk hier de gehele livestream op de Facebookpagina van Libelle.

Workshop: Hormonen by Claudia Vesters

Modeshow

Een leuk jurkje, gave schoenen of mooie sieraden voorbij zien komen tijdens de modeshow? Goed nieuws, je kunt de outfits hier direct online shoppen. Daarnaast kun je tijdens de Libelle Zomerweek #samenvanuithuis bij meer dan 80 merken online shoppen met extra veel korting!

Columnist: Roos Schlikker

Workshop: Koken met de Kookfabriek

Huiskamerconcert: Pien

Workshop: Korte coupes en brows met Rob Peetoom

Stichting MS Research: Interview met Jorien Loots

Steun Stichting MS Research
Stichting MS Research centraal op zondag 17 mei. Stichting MS Research is dé organisatie die wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak van en oplossing voor multiple sclerose (MS) financiert en stimuleert. Ook geven zij voorlichting over MS en bevorderen en streven zij naar optimale zorg voor alle mensen met MS. MS is letterlijk en figuurlijk een zenuwslopende ziekte die jonge mensen treft in de bloei van hun leven. Het is de meest invaliderende ziekte bij jong volwassenen en is helaas (nog) niet te genezen. De ziekte van de hersenen en het ruggenmerg leidt tot klachten van diverse aarduitval van spieren, extreme vermoeidheid, verlies van zicht- en spraakvermogen, maar ook geheugen- en concentratie problemen. Steun Stichting MS Research en doneer via onderstaande button.

Vier de Libelle Zomerweek #samenvanuithuis
Tijdens de Libelle Zomerweek #samenvanuithuis is er nog veel meer te doen. Maak bijvoorbeeld een handgemaakte cadeauverpakking met Stampin’Up of doe mee met een lesje yoga van Dylana. Dagelijks kan je meeswingen met o.a. Alain Clark en Shirma Rouse. Benieuwd wat er nog meer voor leuks te doen is? Bekijk hier het complete programma.

 

Ook interessant?