Libelle Zomerweek 2021 gaat helaas niet door
Home - Geen categorie - Dag 5: Life hacks voor meer joy, modeshow en meezingen met Do – Bekijk de video’s terug

Dag 5: Life hacks voor meer joy, modeshow en meezingen met Do – Bekijk de video’s terug

We zitten alweer over de helft van de Libelle Zomerweek #samenvanuithuis en het feest is nog in volle gang! Vandaag hadden we weer een gezellig programma en maakte je kans op mooi prijzen tijdens Libelle Deelt Uit. Tijdens de modeshow die je live vanuit je eigen woonkamer kon volgen, spotte je de mooiste en laatste zomertrends. Natuurlijk waren er ook weer leuke workshops die je kon volgen. Zo kreeg je tijdens de workshop De simpelste weg naar meer JOY met The JOY Effect inzicht in wat jou echt plezier geeft aan de hand van simpele life hacks. Meeswingen deden we vandaag met het huiskamerconcert van Do. Vanuit haar eigen tuin zong ze hits als Jij bent de liefde en Zij gelooft in mij, wat was dat genieten. De dames van Stempel, Inkt en Papier lieten je zien hoe je zelf een fleurige cadeauverpakking kon maken, waarmee je iemand pas echt kan verrassen. Shop nog t/m woensdag 20 mei met extra veel voordeel bij meer dan 80 merken. Met #samenvanuithuis support de Zomerweek dagelijks een goed doel. Vandaag stond in het teken van het goede doel het Tuberculosefonds. Steun het Tuberculosefonds en doneer.

Ben je niet in de gelegenheid geweest om de sessie live te volgen? Geen probleem! De video’s van maandag 18 mei kun je hieronder terugkijken of bekijk hier de gehele livestream terug op de Facebook-pagina van Libelle.

Libelle deelt uit

Modeshow

Een leuk jurkje, gave schoenen of mooie sieraden voorbij zien komen tijdens de modeshow? Goed nieuws, je kunt de outfits hier direct online shoppen. Daarnaast kun je tijdens de Libelle Zomerweek #samenvanuithuis bij meer dan 80 merken online shoppen met extra veel korting!

Workshop: De simpelste weg naar meer JOY met The JOY Effect

Huiskamerconcert: Do

Workshop: Stampin’Up! – Maak een handgemaakte cadeauverpakking

Tuberculosefonds: Interview met Niesje Jansen

Steun het Tuberculosefonds
Het Tuberculosefonds staat centraal op maandag 18 mei. Het coronavirus heeft de wereld in zijn greep. Tegelijkertijd blijft tuberculose (TBC) de meest dodelijke, te voorkomen infectieziekte ter wereld. Elke dag sterven 4.000 mensen, waaronder ruim 600 kinderen onnodig aan TBC. Door de (in)directe gevolgen van het coronavirus, zullen dat er nóg veel meer worden. KNCV Tuberculosefonds werkt in elf landen en doet er alles aan om ervoor te zorgen dat TBC-patiënten ook in deze tijd de juiste zorg en medicatie (blijven) krijgen. Steun het Tuberculosefonds via onderstaande button.

Vier de Libelle Zomerweek #samenvanuithuis
Tijdens de Libelle Zomerweek #samenvanuithuis is er nog veel meer leuks te doen. Geniet dagelijks van een huiskamerconcert van o.a. Shirma Rouse en Alain Clark. Kom even helemaal tot rust tijdens een lesje yoga van Dylana en kom alles te weten over wijn tijdens de workshop wijn & spijs van de Wijnselectie. The Originals kunnen natuurlijk niet ontbreken en zingen dagelijks de verzoeknummers die jullie hebben ingestuurd via de website en socials. Beniewd wat er nog meer te doen is? Bekijk hier het complete programma. 

Ook interessant?