Libelle Zomerweek 2021 gaat helaas niet door
Home - Geen categorie - Dag 6: Meezingen met Shirma Rouse & Leer alles over wijn – Bekijk de video’s terug

Dag 6: Meezingen met Shirma Rouse & Leer alles over wijn – Bekijk de video’s terug

Het is alweer de een-na-laatste dag van de Zomerweek #samenvanuithuis en vandaag was het wederom een feestje! Zo kon je echt even ontspannen tijdens een yogales van Dylana en kon je alles te weten komen over Libelle-columnist: Matthijs Albers. Ook had de Kookfabriek weer een leuke kookworkshop voor je in petto. De chefkok liet je zien hoe je binnen een half uur een heerlijke koude soep met Aziatische twist kan bereiden. Shirma Rouse was erbij en blaasde iedereen omver met haar enorme bereik en haar soulvolle en rijke stemgeluid! Tijdens de workshop Wijn & spijs van de Wijnselectie ging je samen met sommelier Job Seuren op onderzoek in de wijnen en de spijzen. Door middel van kijken, ruiken en proeven leerde je hoe je de beste wijn bij een gerecht kon kiezen. Met #samenvanuithuis support de Zomerweek dagelijk een goed doel. Vandaag stond in het teken van het goede doel UNICEF. Steun UNICEF.

Ben je niet in de gelegenheid geweest om de sessie live te volgen? Geen probleem! De video’s van dinsdag 19 mei kun je hieronder terug kijken of bekijk hier de gehele livestream terug op de Facebookpagina van Libelle.

Workshop: Yoga met Dylana

Columnist: Matthijs Albers

Workshop: Koken met de Kookfabriek

Huiskamerconcert: Shirma Rouse

Workshop: Wijn en spijs met de Wijnselectie

Interview met Suzanne Laszlo UNICEF Nederland

Steun UNICEF
Op dinsdag 19 mei halen we met #samenvanuithuis geld op voor UNICEF. Kinderen zijn de onzichtbare slachtoffers van de coronacrisis. De basiselementen voor de toekomst van een kind vallen weg, van onderwijs tot basiszorg en van gezonde voeding tot een veilig thuis. Waar wij in Nederland ook nog zoekende zijn naar een juiste uitweg, is die voor kwetsbare kinderen over de wereld nog veel moeilijker. De gezondheid en toekomst van miljoenen kinderen staat op het spel.

Jij kunt helpen deze kwetsbare kinderen te beschermen. SMS UNICEF naar 4333 en doneer eenmalig 3 euro. Als bedankje ontvang je 20 mei een unieke code voor een gratis Greetz kaart. Meer informatie wat UNICEF nú doet: www.unicef.nl/corona

Vier de Libelle Zomerweek #samenvanuithuis
Tijdens de Libelle Zomerweek #samenvanuithuis is er nog veel meer leuks te doen. Maak je eigen ecosysteem samen met Ecolifetube en leer hoe je kunt koken met minder zout. Ook kunnen The Orginals natuurlijk niet ontbreken en kun je de mooiste mode en zomerse trends spotten tijdens de modeshow. Benieuwd wat er nog meer te doen is? Bekijk hier het complete programma.

Ook interessant?