Libelle Zomerweek 2021 gaat helaas niet door
Home - Geen categorie - Dag 7: Kookworkshop met de Nierstichting en meezingen met Alain Clark – Bekijk de video’s terug

Dag 7: Kookworkshop met de Nierstichting en meezingen met Alain Clark – Bekijk de video’s terug

De laatste dag van de Libelle Zomerweek #samenvanuithuis zit erop! 7 dagen lang hebben jullie kunnen genieten van een bomvol programma vol interviews, huiskamerconcerten en workshops. De laatste dag hebben we extra goed gevierd met een waanzinnig leuk programma. Topchef Tim Golsteijn liet je tijdens de workshop Minder zout, meer smaak zien hoe je bewuster kan koken door  minder zout te gebruiken. Natuurlijk kon je vandaag ook weer vanuit je eigen huiskamer de swingende modeshow volgen en volop inspiratie opdoen voor een zomerse outfit. Ecolifetube liet je zien hoe je je eigen ecosysteem kon maken. Alain Clark was de laatste topartiest die speciaal voor ons een huiskamerconcert gaf. Vandaag gaf hij ons een uniek kijkje in zijn Safe Space. Wat zong hij Father and friend en Change Will Come fantastisch, wij zijn fan! En je kon ook weer een leuke workshop volgen van Rob Peetoom, Marcha liet je aan de hand van een aantal simpele tips zien hoe jij thuis die fantastische beach waves kan creëren. Vandaag stond het goede doel de Nierstichting centraal.

Ben je niet in de gelegenheid geweest om de sessie live te volgen? Geen probleem! De video’s van woensdag 20 mei kun je hieronder terugkijken of bekijk hier de gehele livestream op de Facebookpagina van Libelle.

Minder zout, meer smaak met de Nierstichting

Modeshow

Een leuk jurkje, gave schoenen of mooie sieraden voorbij zien komen tijdens de modeshow? Goed nieuws, je kunt de outfits hier direct online shoppen. Daarnaast kun je tijdens de Libelle Zomerweek #samenvanuithuis bij meer dan 80 merken online shoppen met extra veel korting!

Workshop: Maak je eigen ecosysteem met Ecolifetube

Huiskamerconcert: Alain Clark

Workshop: Beach waves and how to at home met Rob Peetoom

Interview met de Nierstichting

Muziek: Cookhouse

Steun de Nierstichting
Gezonde nieren zijn van levensbelang en daarom staat de Nierstichting centraal op woensdag 20 mei. Een nierziekte beperkt je leven enorm. Daarom strijden wij ook in 2020 elke dag voor het voorkomen van nierschade. Voor een kortere wachtlijst voor donornieren. Voor een draagbare kunstnier. Voor een betere behandeling en levenskwaliteit voor alle nierpatiënten. En voor de genezing van nierziekten. Want: je nieren zijn je leven.

Help nierziekten genezen en doneer aan de Nierstichting. Geef nierpatiënten hun leven terug!

Vier de Libelle Zomerweek #samenvanuithuis
Dit was de eerste online editie van de Libelle Zomerweek en wat was het fantastisch! Samen hebben we er alsnog een groot, digitaal feest van gemaakt! Wil je nog even nagenieten? Bekijk hier de highlights.

 

Ook interessant?