Libelle Zomerweek 2021 gaat helaas niet door
Home - Geen categorie - De Libelle Zomerweek wordt verplaatst naar nazomer 2020

De Libelle Zomerweek wordt verplaatst naar nazomer 2020

Er is een hoop gaande in Nederland door het coronavirus (COVID-19). Het zijn omstandigheden waar niemand ervaring mee heeft en waarin iedereen zich inzet om het zo goed mogelijk te doen.  

De veiligheid en gezondheid van de Libelle Zomerweek bezoekers, exposanten, leveranciers en artiesten staan altijd voorop. Daarom is er besloten om de Libelle Zomerweek te verplaatsen naar de nazomer van 2020 (medio augustus/september). In afwachting van de ontwikkelingen en de geplande persconferentie van 21 april hopen wij spoedig daarna de nieuwe datum en locatie te kunnen communiceren.

Gekochte kaarten blijven geldig voor de vervangende datum. Je hoeft hiervoor niets te doen. Indien je verhinderd bent op de nieuwe datum, dan krijg je het aankoopbedrag teruggestort. Meer informatie hierover volgt later.  

We doen er alles aan om van de 24ste editie van de Libelle Zomerweek een fantastisch evenement te maken, zoals je van ons gewend bent. We houden je op de hoogte van de verdere voorbereidingen, het programma en de artiesten. Samen maken we er een groot feest voor vriendinnen van! 

Heb je een vraag hierover? Lees de FAQ. 

Ook interessant?