Koop hier je ticket met korting!
Home - FAQ

FAQ

2022

Covid-garantie
Het streven is dat Libelle Zomerweek doorgaat. Mocht het evenement geannuleerd worden als gevolg van de Covid-19 situatie in Nederland, dan worden de tickets doorgezet naar de volgende editie of kun je ervoor kiezen om je geld terug te krijgen.
Hoe en tot welke datum kan ik kaarten bestellen?
Je kunt kaarten bestellen via www.libellezomerweek.nl. De kaarten zijn geldig op een gekozen datum.

- Via www.libellezomerweek.nl kun je tot en met 25 mei e-tickets bestellen met creditcard of via iDEAL. - Voorafgaand aan het evenement kost een ticket € 17,95 + € 2,95 servicekosten (geldig van 30 maart t/m 18 mei) - Tijdens het evenement kost een ticket online € 18,45 + € 2,95 servicekosten. Aan de kassa betaal je € 20,95.

Kijk voor het bezoek wel even op www.libellezomerweek.nl of de dag van jouw voorkeur niet is uitverkocht (op dit moment zijn er nog geen dagen uitverkocht).

Ik ben invalide. Mag er een begeleider mee?
Zowel voor uzelf als uw begeleider dient u een entreekaart aan te schaffen. Op het terrein doen wij onze uiterste best om alles rolstoeltoegankelijk te maken. Mocht u nog tips hebben na het event laat het ons dan weten (info@libellezomerweek.nl) zodat wij hier onze uiterste best voor kunnen doen ten aanzien van de komende edities. Er is een beperkt aantal parkeerplaatsen voor minder valide bezoekers beschikbaar. Toon uw mindervalidekaart samen met uw aangekochte parkeerkaart en de verkeersbegeleider begeleidt u door. Reist u met de trein, dan rijden er OV bussen van station Hoofddorp naar het Libelle Zomerterrein. Echter het zou kunnen dat niet alle pendelbussen hebben faciliteiten voor rolstoelen. Wellicht dat u even moet wachten op de volgende bus. Op de Libelle Zomerweek zijn helaas geen rolstoelen beschikbaar voor verhuur.
Ik heb geen printer. Kan ik e-tickets bestellen?
U heeft geen printer nodig. De barcode van uw ticket kan bij entree, ook op uw telefoon gescand worden.
Ik heb iets gekocht bij een stand, maar het product is kapot. Wat nu?
Via www.libellezomerweek.nl/shoppen kunt u de lijst van standhouders bekijken. U kunt contact opnemen met de standhouder, de koop is immers met hem gesloten.  
Informatiebalie
Bij de informatiebalie op het Libelle Plein staan medewerkers klaar om alle vragen te beantwoorden. U kunt hier ook terecht voor het melden en afgeven van gevonden voorwerpen. De informatiebalie is tot 18.00 uur geopend.
Is de Libelle Zomerweek toegankelijk voor mindervaliden?
Het Libelle Zomerweekterrein is toegankelijk voor mensen in een rolstoel. Er is een beperkt aantal parkeerplaatsen voor minder valide bezoekers beschikbaar. Let op: Op de Libelle Zomerweek zijn geen rolstoelen beschikbaar voor verhuur.
Is er een EHBO aanwezig?
Voor (kleine) ongelukjes en andere ongemakken is er een EHBO-post. Hier is ook ruimte voor moeders om borstvoeding te geven. Er zijn géén rolstoelen beschikbaar voor verhuur. U vindt de EHBO-post op de plattegrond.
Is er een kolfruimte aanwezig?
Er is een kolf mogelijkheid met koelkast, op het terrein bij de EHBO post aanwezig. Deze zal worden aangegeven op de plattegrond.
Is er een pinautomaat aanwezig op het Zomerweek terrein?
Er is geen pinautomaat aanwezig op het Zomerweekterrein. Bij de onze restaurants, catering, kassa en tassenbewaarservice hanteren wij pin only. Bij de stands van onze exposanten is wellicht cash betalen wel mogelijk.
Kan ik me ergens opfrissen?
Op het terrein van de Libelle Zomerweek zijn drie gratis toiletgelegenheden.
Kan ik mijn tassen ergens kwijt?
Heb je zware tassen? De medewerk(st)er van de tassenbewaarservice neemt de tas(sen) graag in bewaring zodat jij lekker verder kunt wandelen en winkelen met vrije handen. Dit is altijd op eigen risico. Op vertoon van het bonnetje kun je de tas(sen) later weer op komen halen. De kosten voor het in bewaring stellen van de tas(sen) is € 1,- per tas (PIN ONLY). Het is niet toegestaan om achter de balie te komen om de tas(sen) te pakken.
Mag ik een boodschappentrolley meenemen naar de Zomerweek?
Wij willen je vragen het gebruik van boodschappentrolley's zoveel mogelijk te beperken, zodat andere bezoekers hier geen hinder van ondervinden. Op de Libelle Zomerweek is een tassenbewaarservice waar je voor € 1 per tas (zware) tassen in bewaring kunt geven.
Mag ik roken?
Roken is niet toegestaan in de kas en de tenten. Er mag alleen gerookt worden in de open lucht.
Mag mijn huisdier mee naar binnen?
Huisdieren (m.u.v. blindengeleidehonden) zijn niet toegestaan.
Mag mijn kind mee?
Kinderen zijn van harte welkom. Er worden geen speciale activiteiten voor kinderen georganiseerd. Voor kinderen t/m 3 jaar is de toegang gratis. Voor kinderen van 4 t/m 11 jaar betaalt u €9,75
Met de auto
A4 vanuit Den Haag Neem afslag Hoofddorp en volg de N201 richting Heemstede/ Haarlem. Ga hier na 7,5 km rechts richting Vijfhuizen (N205). Op de N205 kunt u na 2,3 km rechts afslaan richting Vijfhuizen. Hierna volgt u de eerste afslag links richting het parkeerterrein van Expo Haarlemmermeer.

A9 vanuit Amsterdam Neem de afslag Haarlem-Zuid en volg N205 richting Hoofddorp/ Heemstede/ Lisse. Sla op de N205 na 4,5 km rechtsaf richting Vijfhuizen. Hierna gaat u bij de eerste afslag linksaf richting het parkeerterrein van Expo Haarlemmermeer.

Vanuit Haarlem/ Heemstede Volg de N201 richting Hoofddorp. Sla op de N201 af naar de N205 richting Vijfhuizen. Volg de N205 voor 2,3 km en sla dan linksaf richting Vijfhuizen. Sla vervolgens de eerste afslag linksaf richting het parkeerterrein van Expo Haarlemmermeer.

Parkeren Als u met de auto komt, is er voldoende parkeergelegenheid. Vanaf de afrit van de snelweg wordt u naar een parkeerplaats geleid. Een parkeerkaart kost € 12,50 en is zowel verkrijgbaar in de voorverkoop (tegelijk te bestellen bij de ticket) als op het event.

Met de trein of de bus?
Per trein Expo Haarlemmermeer is via verschillende stations met het openbaar vervoer bereikbaar. Met de trein kun je reizen naar Station: Schiphol Airport, Haarlem, Heemstede-Aerdenhout en Hoofddorp. Vanaf hier kun je Expo Haarlemmermeer bereiken via bus of taxi. Daarnaast kun je vanaf station Heemstede-Aerdenhout ook met de fiets; deze route is 8 kilometer.

Met de bus Expo Haarlemmermeer is via verschillende stations met het openbaar vervoer bereikbaar. Met de trein kun je reizen naar Station Schiphol Airport, Haarlem en Hoofddorp. Vanaf hier kun je Expo Haarlemmermeer bereiken via bus of taxi.

Wanneer je van Station Haarlem komt, dien je buslijn 300 te nemen richting Amsterdam Bijlmer Arena. Vervolgens stap je uit bij de halte ‘Expo Haarlemmermeer’. Het is nu nog ongeveer 100 meter lopen. Bus 300 vertrekt iedere 8 à 9 minuten. Actuele dienstregeling vind je op 9292.nl.

Wanneer je van Schiphol Airport komt, neem je op halte B8 buslijn 300 richting Haarlem Station. Vervolgens stap je uit bij halte ‘Expo Haarlemmmermeer’. Het is nu nog ongeveer 100 meter lopen. Bus 300 vertrekt iedere 8 à 9 minuten. Actuele dienstregeling vind je op 9292.nl.

Vanaf Hoofddorp neem je de buslijn richting Haarlem Station. Vervolgens stap je uit bij halte ‘Expo Haarlemmermeer’. Het is nu nog ongeveer 100 meter lopen. Bus 300 vertrekt iedere 8 à 9 minuten. Actuele dienstregeling vind je op 9292.nl.

Overige vragen?
Voor overige vragen (geen ticketverkoop) kunt u contact opnemen met het Klanten Contact Centrum via info@libellezomerweek.nl. Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 21:00 uur Voor vragen met betrekking tot uw tickets kunt u contact opnemen met: info@yourticketprovider.nl    
Route
Het adres van de Libelle Zomerweek is: Stelling 1, 2141 SB Vijfhuizen. Dit is ook het adres dat u kunt invoeren in een navigatiesysteem. Schakel de navigatie uit als u de borden ‘Libelle Zomerweek’ tegenkomt en volg de borden om naar de dichtstbijzijnde parkeerplaats te rijden.
Waar is de Libelle Zomerweek?
De Libelle Zomerweek vindt plaats in de Expo Haarlemmermeer. Het adres van de Libelle Zomerweek is: Stelling 1, 2141 SB Vijfhuizen. Dit is ook het adres dat u kunt invoeren in een navigatiesysteem. Schakel de navigatie uit als u de borden ‘Libelle Zomerweek’ tegenkomt en volg de borden om naar de dichtstbijzijnde parkeerplaats te rijden.
Waar kan ik iets eten en drinken?
Ook dit jaar serveert Libelle Catering op de Libelle Zomerweek weer heel veel lekkers. De catering locaties zijn terug te vinden  op de plattegrond van het Zomerweek terrein.
Waar kan ik terecht voor gevonden voorwerpen?
Tijdens de Libelle Zomerweek kunt u terecht bij de Informatiebalie op het Libelle Plein. Na de Zomerweek proberen we alle gevonden voorwerpen aan de rechtmatige eigenaar terug te geven. Uiteraard blijft het zaak om tijdens de Libelle Zomerweek uw eigendommen goed in de gaten te houden. Laat tassen niet onbeheerd staan, maar geef deze af bij de boodschappenbewaarservice. Libelle is niet aansprakelijk voor het verlies, diefstal of schade aan persoonlijke bezittingen.
Wat kost een ticket voor de Libelle Zomerweek?
  • Koop je je ticket online tijdens de Zomerweek, dan kost een ticket € 18,45* (van 19 t/m 25 mei)
  • Koop je je entreeticket op de Zomerweek, dan kost een ticket € 20,95 (van 19 t/m 25 mei)
*Exclusief € 2,95 servicekosten per transactie

Bestel hier jouw ticket.

Wat zijn de openingstijden?
De Libelle Zomerweek is van donderdag 19 t/m woensdag 25 mei 2022 dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur.
Wordt er rekening gehouden met allergieën?
Onze cateraar serveert zowel veganistisch, vegetarisch als glutenvrije gerechten.

Algemeen

Covid-garantie
Het streven is dat Libelle Zomerweek doorgaat. Mocht het evenement geannuleerd worden als gevolg van de Covid-19 situatie in Nederland, dan worden de tickets doorgezet naar de volgende editie of kun je ervoor kiezen om je geld terug te krijgen.
Ik ben invalide. Mag er een begeleider mee?
Zowel voor uzelf als uw begeleider dient u een entreekaart aan te schaffen. Op het terrein doen wij onze uiterste best om alles rolstoeltoegankelijk te maken. Mocht u nog tips hebben na het event laat het ons dan weten (info@libellezomerweek.nl) zodat wij hier onze uiterste best voor kunnen doen ten aanzien van de komende edities. Er is een beperkt aantal parkeerplaatsen voor minder valide bezoekers beschikbaar. Toon uw mindervalidekaart samen met uw aangekochte parkeerkaart en de verkeersbegeleider begeleidt u door. Reist u met de trein, dan rijden er OV bussen van station Hoofddorp naar het Libelle Zomerterrein. Echter het zou kunnen dat niet alle pendelbussen hebben faciliteiten voor rolstoelen. Wellicht dat u even moet wachten op de volgende bus. Op de Libelle Zomerweek zijn helaas geen rolstoelen beschikbaar voor verhuur.
Ik heb iets gekocht bij een stand, maar het product is kapot. Wat nu?
Via www.libellezomerweek.nl/shoppen kunt u de lijst van standhouders bekijken. U kunt contact opnemen met de standhouder, de koop is immers met hem gesloten.  
Ik wil mijn reservering voor een workshop wijzigen.
Heb je je ingeschreven voor een workshop, maar wil je jouw reservering wijzigen? Dat kan hier.
Informatiebalie
Bij de informatiebalie op het Libelle Plein staan medewerkers klaar om alle vragen te beantwoorden. U kunt hier ook terecht voor het melden en afgeven van gevonden voorwerpen. De informatiebalie is tot 18.00 uur geopend.
Is de Libelle Zomerweek toegankelijk voor mindervaliden?
Het Libelle Zomerweekterrein is toegankelijk voor mensen in een rolstoel. Er is een beperkt aantal parkeerplaatsen voor minder valide bezoekers beschikbaar. Let op: Op de Libelle Zomerweek zijn geen rolstoelen beschikbaar voor verhuur.
Is er een EHBO aanwezig?
Voor (kleine) ongelukjes en andere ongemakken is er een EHBO-post. Hier is ook ruimte voor moeders om borstvoeding te geven. Er zijn géén rolstoelen beschikbaar voor verhuur. U vindt de EHBO-post op de plattegrond.
Is er een kolfruimte aanwezig?
Er is een kolf mogelijkheid met koelkast, op het terrein bij de EHBO post aanwezig. Deze zal worden aangegeven op de plattegrond.
Is er een pinautomaat aanwezig op het Zomerweek terrein?
Er is geen pinautomaat aanwezig op het Zomerweekterrein. Bij de onze restaurants, catering, kassa en tassenbewaarservice hanteren wij pin only. Bij de stands van onze exposanten is wellicht cash betalen wel mogelijk.
Kan ik me ergens opfrissen?
Op het terrein van de Libelle Zomerweek zijn drie gratis toiletgelegenheden.
Kan ik mijn tassen ergens kwijt?
Heb je zware tassen? De medewerk(st)er van de tassenbewaarservice neemt de tas(sen) graag in bewaring zodat jij lekker verder kunt wandelen en winkelen met vrije handen. Dit is altijd op eigen risico. Op vertoon van het bonnetje kun je de tas(sen) later weer op komen halen. De kosten voor het in bewaring stellen van de tas(sen) is € 1,- per tas (PIN ONLY). Het is niet toegestaan om achter de balie te komen om de tas(sen) te pakken.
Mag ik een boodschappentrolley meenemen naar de Zomerweek?
Wij willen je vragen het gebruik van boodschappentrolley's zoveel mogelijk te beperken, zodat andere bezoekers hier geen hinder van ondervinden. Op de Libelle Zomerweek is een tassenbewaarservice waar je voor € 1 per tas (zware) tassen in bewaring kunt geven.
Mag ik roken?
Roken is niet toegestaan in de kas en de tenten. Er mag alleen gerookt worden in de open lucht.
Mag mijn huisdier mee naar binnen?
Huisdieren (m.u.v. blindengeleidehonden) zijn niet toegestaan.
Mag mijn kind mee?
Kinderen zijn van harte welkom. Er worden geen speciale activiteiten voor kinderen georganiseerd. Voor kinderen t/m 3 jaar is de toegang gratis. Voor kinderen van 4 t/m 11 jaar betaalt u €9,75
Overige vragen?
Voor overige vragen (geen ticketverkoop) kunt u contact opnemen met het Klanten Contact Centrum via info@libellezomerweek.nl. Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 21:00 uur Voor vragen met betrekking tot uw tickets kunt u contact opnemen met: info@yourticketprovider.nl    
Waar kan ik de plattegrond van het terrein vinden?
De plattegrond van het terrein kun je hier downloaden.
Waar kan ik iets eten en drinken?
Ook dit jaar serveert Libelle Catering op de Libelle Zomerweek weer heel veel lekkers. De catering locaties zijn terug te vinden  op de plattegrond van het Zomerweek terrein.
Waar kan ik terecht voor gevonden voorwerpen?
Tijdens de Libelle Zomerweek kunt u terecht bij de Informatiebalie op het Libelle Plein. Na de Zomerweek proberen we alle gevonden voorwerpen aan de rechtmatige eigenaar terug te geven. Uiteraard blijft het zaak om tijdens de Libelle Zomerweek uw eigendommen goed in de gaten te houden. Laat tassen niet onbeheerd staan, maar geef deze af bij de boodschappenbewaarservice. Libelle is niet aansprakelijk voor het verlies, diefstal of schade aan persoonlijke bezittingen.
Wat zijn de openingstijden?
De Libelle Zomerweek is van donderdag 19 t/m woensdag 25 mei 2022 dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur.
Welke workshops zijn er? Wanneer kan ik mij inschrijven?
Voor deelname aan de workshops dien je vooraf te reserveren. Dat kan door hier te klikken. Kies de workshops die je wilt doen en reserveer via de button op de workshop-pagina. Voor deelname aan workshops zijn geen extra kosten verbonden.
Wordt er rekening gehouden met allergieën?
Onze cateraar serveert zowel veganistisch, vegetarisch als glutenvrije gerechten.

Busbedrijven

Brabant
Drenthe
Flevoland
Friesland
Gelderland
Groningen
Limburg
Noord-Holland
Geen aanbieders
Overijssel
Zeeland
  • Touringcarbedrijf AMZ 0113 35 15 51 amz.nl
Zuid-Holland

Contact opnemen

Stel je algemene vraag over het Libelle Zomerweek evenement
Stel je vraag over je gekochte tickets voor de Libelle Zomerweek 2020 of 2021
Stel je vraag over tickets voor de Libelle Zomerweek 2022

Libelle Zomerweek #samenvanuithuis

Contact
Staat jouw vraag er niet tussen? Mail dan naar redactie@libelle.nl. Je vraag zal zo spoedig mogelijk beantwoord worden. Je kunt ook contact opnemen met het Libelle Informatiecentrum via tel. 088-550 02 21 (lokaal tarief). Bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 12.00 uur.

Libelle Zomerweek wordt verplaatst

Mijn vraag staat er niet bij. Wat nu?
Neem contact op met het Libelle informatiecentrum door een mail te sturen naar redactie@libelle.nl.

Mandy Toevoegingen

Moet ik betalen voor een plastic tas als ik iets koop?
Vanaf 1 januari 2016 is het verbod op de plastic tas ingegaan. Winkeliers mogen geen gratis plastic tas meer meegeven aan hun klanten. Dit geldt ook voor de exposanten van Libelle Zomerweek. Neem dus je eigen tas / shopper mee. Zoals elk jaar is er op het terrein van de Libelle Zomerweek een tassenstalling. Je kunt daar voor € 1,- de tassen in bewaring geven.

Overige vragen

Hoe en tot wanneer kan ik kaarten bestellen?
De kaartverkoop start op donderdag 27 februari. Kaarten zijn te bestellen via libellezomerweek.nl/kaarten. Via libellezomerweek.nl kun je t/m 13 mei e-tickets bestellen. De voorverkoopprijs is € 16,95 + € 2,95 servicekosten per boeking. Vanaf 14 mei betaal je € 20,95 + € 2,95 servicekosten per boeking (dus als je meerdere tickets in één keer boekt, betaal je slechts 1 keer servicekosten). Natuurlijk kun je ook tijdens de Libelle Zomerweek kaarten aan de kassa kopen met pin voor € 20,95. Kijk voor het bezoek wel even op deze site of de dag van je voorkeur niet is uitverkocht. Op dit moment zijn er nog geen dagen uitverkocht.
Ik ben invalide. Mag er een begeleider mee?
Op vertoon van je invalidenkaart is de toegang voor een begeleider gratis. Voor jezelf moet je wel een toegangskaart kopen. Voor de begeleider moet een gratis kaart worden aangevraagd, dit kan uitsluitend telefonisch via CM Tickets (tel. 076-2012600) of bij de kassa. Op de Libelle Zomerweek zijn geen rolstoelen beschikbaar voor verhuur. Parkeerplaats voor bezoekers met een invalidenkaart: deze vindt plaats op P1 op de Dijk, ter hoogte van Poort Dok en dan in de richting van het oude station. Je kunt op de A6 afrit 2 Almere Poort nemen en vervolgens de leveranciers route volgen. Je wordt gevraagd om de mindervalidenkaart zichtbaar voor het raam te houden, zodat de verkeersregelaars de juiste service kunnen verlenen. Let op: je hebt hiervoor ook een parkeerkaart nodig!
Ik heb geen printer. Wat nu?
Je hoeft je ticket(s) niet verplicht uit te printen. De tickets kunnen vanaf je mobiele telefoon gescand worden.
Ik heb iets gekocht bij een stand, maar het product is kapot. Wat nu?
Via libellezomerweek.nl/shoppen kun je de lijst van standhouders bekijken. Je kunt dan contact opnemen met de standhouders, de koop is immers met hen gesloten.
Is er een EHBO aanwezig?
Voor (kleine) ongelukjes en andere ongemakken is er een EHBO-post. Er zijn géén rolstoelen beschikbaar voor verhuur.
Is er een pinautomaat aanwezig op het Zomerweekterrein?
We willen je erop attent maken dat er geen pinautomaat aanwezig is op de Zomerweek. We adviseren voldoende contant geld mee te nemen en gelukkig kun je bij veel shops ook pinnen.
Is er een speciale ruimte om te kolven of borstvoeding te geven?
Kolven kan bij de EHBO. Hier staat een koelkast waar je de melk kunt achterlaten. Mocht je liever in jouw auto willen kolven, dan is dat geen probleem. Bij de security kun je bij de entree een stempel vragen, zodat je later weer het terrein op kan komen.
Kan ik kaarten omboeken naar een andere datum?
Wie onverhoopt toch niet naar de Libelle Zomerweek kan komen op de dag waarvoor het kaartje is gekocht, kan het kaartje binnenkort online omboeken via een speciale tool. De kosten hiervoor bedragen € 2,95 per bestelling.
Kan ik me ergens opfrissen?
Op het terrein van de Libelle Zomerweek is een aantal gratis toiletgelegenheden.
Kan ik mijn tassen ergens kwijt?
Op het terrein van de Libelle Zomerweek is een tassenstalling. Je kunt daar voor € 1,- de tassen in bewaring geven.
Mag ik een boodschappentrolley meenemen naar de Libelle Zomerweek?
Wij willen vragen het gebruik van boodschappentrolley’s zoveel mogelijk te beperken, zodat andere bezoekers hier geen hinder van ondervinden. Op de Libelle Zomerweek is een tassenstalling waar je voor € 1,- de (zware) tassen in bewaring kunt geven.
Mag ik roken?
Roken is niet toegestaan in de tenten. Er mag alleen gerookt worden in de open lucht.
Mag mijn huisdier mee naar binnen?
Huisdieren (m.u.v. hulphonden) zijn niet toegestaan.
Mag mijn kind mee?
Kinderen zijn van harte welkom, maar er worden geen speciale activiteiten voor kinderen georganiseerd. Voor kinderen t/m 3 jaar is de toegang gratis, voor kinderen van 4 t/m 16 jaar betaal je € 9,50. Op zondag 17 mei wordt een speciale moeder-dochterdag georganiseerd. Houd onze website goed in de gaten, binnenkort wordt hier meer over bekendgemaakt.
Waar is de Libelle Zomerweek?
De Libelle Zomerweek is op het Almeerderstrand in Almere. Het adres van de Libelle Zomerweek is IJmeerdijk 1, 1309 BA Almere. Dit is ook het adres dat je kunt invoeren in het navigatiesysteem. Schakel de navigatie uit als je de borden ‘Libelle Zomerweek’ tegenkomt en volg de borden om naar de dichtstbijzijnde parkeerplaats te rijden. Let op: Kiss & Ride en mindervaliden moeten de Muiderzandweg aanhouden. Via deze weg bereiken zij de Muiderzandplaats.
Waar kan ik iets eten en drinken tijdens de Libelle Zomerweek?
Er zijn volop eet- en drinkgelegenheden op het Zomerweekterrein. Deze vind je terug op de plattegrond. Ook kun je alle informatie over de Libelle Zomerweek lezen in de Libelle zelf. De restaurants zijn tot 18.00 uur geopend.
Waar kan ik informatie vragen tijdens de Libelle Zomerweek?
Bij de informatiebalie op het Libelle Plein staan medewerkers van het Libelle Informatiecentrum klaar om alle vragen te beantwoorden. Je kunt hier ook terecht voor het melden en afgeven van gevonden voorwerpen. Je kunt hier ook een gratis plattegrond ophalen. De informatiebalie is tot 18.00 uur geopend.
Waar kan ik me inschrijven voor de workshops?
Zoals altijd zijn er ook dit jaar weer heel veel workshops in de diverse Libelle Zomerweek tenten. Nieuw dit jaar is dat je je vooraf online kunt inschrijven voor jouw favoriete workshop. Houd onze site in de gaten, binnenkort wordt hier meer over bekendgemaakt. Op locatie zijn er nog een beperkt aantal workshopplaatsen beschikbaar. Per persoon kun je je voor één workshop inschrijven en vol is vol! Helaas is het onmogelijk om voor iedereen een plaatsje te garanderen, maar er is ook een groot aantal workshops, demonstraties en schoonheidsbehandelingen waarvoor je je niet hoeft in te schrijven. Deze worden doorlopend gegeven, dus je kunt gewoon wachten tot er een plaatsje vrijkomt of tot de volgende sessie begint.
Waar kan ik terecht m.b.t. gevonden voorwerpen?
Tijdens de Libelle Zomerweek kun je terecht bij de Informatiebalie op het Libelle Plein. Na de Zomerweek proberen we alle gevonden voorwerpen aan de rechtmatige eigenaar terug te geven. Uiteraard blijft het zaak om tijdens de Libelle Zomerweek je eigendommen goed in de gaten te houden. Laat tassen niet onbeheerd staan, maar geef deze af bij de boodschappenbewaarservice. Libelle is niet aansprakelijk voor het verlies, diefstal of schade aan persoonlijke bezittingen.
Wanneer is de Libelle Zomerweek?
Libelle Zomerweek 2020 wordt gehouden van donderdag 14 mei tot en met woensdag 20 mei op het Almeerderstrand van Almere.
Wat kost een kaartje voor de Libelle Zomerweek?
Een toegangskaart kost in de voorverkoop € 16,95 (inclusief € 4,- korting). De voorverkoop is t/m 13 mei. Vanaf donderdag 14 mei kost een toegangskaart € 20,95. De prijzen zijn exclusief servicekosten. Kaarten zijn alleen online te bestellen.
Wat zijn de openingstijden?
De Libelle Zomerweek is van donderdag 14 mei t/m woensdag 20 mei 2020 dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur.
Welke voorwaarden zitten er aan ‘entree + 10 weken Libelle’?
Deze aanbieding geldt in Nederland tot en met 20 mei 2020. Je abonneert je tenminste voor 10 Libelle en tot wederopzegging. Na de actieperiode kun je eenvoudig per maand opzeggen. Je betaalt met iDeal voor de eerste 10 edities van het abonnement, daarna betaal je het reguliere abonnementstarief per automatische incasso. De eerste Libelle ontvang je na circa vier weken thuis. Als je niet wilt dat het abonnement automatisch doorloopt na de eerste periode, zorg dan dat je de opzegging op tijd doorgeeft aan Sanoma Klantenservice.

Tickets

Covid-garantie
Het streven is dat Libelle Zomerweek doorgaat. Mocht het evenement geannuleerd worden als gevolg van de Covid-19 situatie in Nederland, dan worden de tickets doorgezet naar de volgende editie of kun je ervoor kiezen om je geld terug te krijgen.
Hoe en tot welke datum kan ik kaarten bestellen?
Je kunt kaarten bestellen via www.libellezomerweek.nl. De kaarten zijn geldig op een gekozen datum.

- Via www.libellezomerweek.nl kun je tot en met 25 mei e-tickets bestellen met creditcard of via iDEAL. - Voorafgaand aan het evenement kost een ticket € 17,95 + € 2,95 servicekosten (geldig van 30 maart t/m 18 mei) - Tijdens het evenement kost een ticket online € 18,45 + € 2,95 servicekosten. Aan de kassa betaal je € 20,95.

Kijk voor het bezoek wel even op www.libellezomerweek.nl of de dag van jouw voorkeur niet is uitverkocht (op dit moment zijn er nog geen dagen uitverkocht).

Ik ben invalide. Mag er een begeleider mee?
Zowel voor uzelf als uw begeleider dient u een entreekaart aan te schaffen. Op het terrein doen wij onze uiterste best om alles rolstoeltoegankelijk te maken. Mocht u nog tips hebben na het event laat het ons dan weten (info@libellezomerweek.nl) zodat wij hier onze uiterste best voor kunnen doen ten aanzien van de komende edities. Er is een beperkt aantal parkeerplaatsen voor minder valide bezoekers beschikbaar. Toon uw mindervalidekaart samen met uw aangekochte parkeerkaart en de verkeersbegeleider begeleidt u door. Reist u met de trein, dan rijden er OV bussen van station Hoofddorp naar het Libelle Zomerterrein. Echter het zou kunnen dat niet alle pendelbussen hebben faciliteiten voor rolstoelen. Wellicht dat u even moet wachten op de volgende bus. Op de Libelle Zomerweek zijn helaas geen rolstoelen beschikbaar voor verhuur.
Ik heb al een ticket. Kan ik de gevulde shopper voor € 6 (t.w.v. € 30) dan nog bestellen?
Geen zorgen: je kunt de shopper nog steeds bemachtigen. Tijdens de Libelle Zomerweek shop je de gevulde tas op het terrein bij de Scoupy-stand!
Ik heb geen printer. Kan ik e-tickets bestellen?
U heeft geen printer nodig. De barcode van uw ticket kan bij entree, ook op uw telefoon gescand worden.
Ik heb nog tickets voor een geannuleerde editie van de Libelle Zomerweek. Hoe vraag ik mijn geld terug?
Heb je nog tickets voor de Libelle Zomerweek 2020 of 2021 en heb je nog niet je geld teruggekregen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier onder 'een andere vraag', onderaan deze pagina. Vergeet niet je ordernummer in te vullen.
Kan ik mijn gekochte ticket annuleren?
Helaas is het niet mogelijk om reeds gekochte tickets te annuleren. Er kan dus geen restitutie plaatsvinden.
Mag mijn kind mee?
Kinderen zijn van harte welkom. Er worden geen speciale activiteiten voor kinderen georganiseerd. Voor kinderen t/m 3 jaar is de toegang gratis. Voor kinderen van 4 t/m 11 jaar betaalt u €9,75
Wat kost een ticket voor de Libelle Zomerweek?
  • Koop je je ticket online tijdens de Zomerweek, dan kost een ticket € 18,45* (van 19 t/m 25 mei)
  • Koop je je entreeticket op de Zomerweek, dan kost een ticket € 20,95 (van 19 t/m 25 mei)
*Exclusief € 2,95 servicekosten per transactie

Bestel hier jouw ticket.

Verplaatsen Libelle Zomerweek

Ik heb via een ander kanaal dan de Libelle Zomerweek website kaarten gekocht. Met wie moet ik contact opnemen?
Even geduld, deze informatie volgt als de nieuwe datum bekend is.
Mijn vraag staat er niet bij. Wat nu?
Neem contact op met het Libelle informatiecentrum door een mail te sturen naar redactie@libelle.nl.
Vindt de Libelle Zomerweek wederom plaats op het Almeerderstrand? 
Dit kunnen wij helaas nog niet met zekerheid zeggen. Er wordt hard gewerkt om hier zo snel mogelijk duidelijkheid over te geven.
Wat als in juli/ augustus het coronavirus nog steeds in Nederland is; gaat Libelle Zomerweek in de nazomer dan wel door?
De Libelle Zomerweek organisatie houdt de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten zijn. Mocht bovenstaande situatie het geval zijn, dan zijn wij genoodzaakt deze editie te annuleren. De 24ste editie van de Libelle Zomerweek zal dan plaatsvinden in 2021.

Vervoer

Is er een NS-combideal?
De NS-combideal kost € 44 en is verkrijgbaar via NS.nl.
Met de auto
A4 vanuit Den Haag Neem afslag Hoofddorp en volg de N201 richting Heemstede/ Haarlem. Ga hier na 7,5 km rechts richting Vijfhuizen (N205). Op de N205 kunt u na 2,3 km rechts afslaan richting Vijfhuizen. Hierna volgt u de eerste afslag links richting het parkeerterrein van Expo Haarlemmermeer.

A9 vanuit Amsterdam Neem de afslag Haarlem-Zuid en volg N205 richting Hoofddorp/ Heemstede/ Lisse. Sla op de N205 na 4,5 km rechtsaf richting Vijfhuizen. Hierna gaat u bij de eerste afslag linksaf richting het parkeerterrein van Expo Haarlemmermeer.

Vanuit Haarlem/ Heemstede Volg de N201 richting Hoofddorp. Sla op de N201 af naar de N205 richting Vijfhuizen. Volg de N205 voor 2,3 km en sla dan linksaf richting Vijfhuizen. Sla vervolgens de eerste afslag linksaf richting het parkeerterrein van Expo Haarlemmermeer.

Parkeren Als u met de auto komt, is er voldoende parkeergelegenheid. Vanaf de afrit van de snelweg wordt u naar een parkeerplaats geleid. Een parkeerkaart kost € 12,50 en is zowel verkrijgbaar in de voorverkoop (tegelijk te bestellen bij de ticket) als op het event.

Met de trein of de bus?
Per trein Expo Haarlemmermeer is via verschillende stations met het openbaar vervoer bereikbaar. Met de trein kun je reizen naar Station: Schiphol Airport, Haarlem, Heemstede-Aerdenhout en Hoofddorp. Vanaf hier kun je Expo Haarlemmermeer bereiken via bus of taxi. Daarnaast kun je vanaf station Heemstede-Aerdenhout ook met de fiets; deze route is 8 kilometer.

Met de bus Expo Haarlemmermeer is via verschillende stations met het openbaar vervoer bereikbaar. Met de trein kun je reizen naar Station Schiphol Airport, Haarlem en Hoofddorp. Vanaf hier kun je Expo Haarlemmermeer bereiken via bus of taxi.

Wanneer je van Station Haarlem komt, dien je buslijn 300 te nemen richting Amsterdam Bijlmer Arena. Vervolgens stap je uit bij de halte ‘Expo Haarlemmermeer’. Het is nu nog ongeveer 100 meter lopen. Bus 300 vertrekt iedere 8 à 9 minuten. Actuele dienstregeling vind je op 9292.nl.

Wanneer je van Schiphol Airport komt, neem je op halte B8 buslijn 300 richting Haarlem Station. Vervolgens stap je uit bij halte ‘Expo Haarlemmmermeer’. Het is nu nog ongeveer 100 meter lopen. Bus 300 vertrekt iedere 8 à 9 minuten. Actuele dienstregeling vind je op 9292.nl.

Vanaf Hoofddorp neem je de buslijn richting Haarlem Station. Vervolgens stap je uit bij halte ‘Expo Haarlemmermeer’. Het is nu nog ongeveer 100 meter lopen. Bus 300 vertrekt iedere 8 à 9 minuten. Actuele dienstregeling vind je op 9292.nl.

Rijden er pendelbussen van en naar het terrein?
Met de trein kun je reizen naar Station Hoofddorp. Vervolgens neem je de gratis pendelbus. Deze vind je aan de achterzijde van het NS-station, ter hoogte van de Taurusavenue 16. Volg de borden naar de pendelbus.
Route
Het adres van de Libelle Zomerweek is: Stelling 1, 2141 SB Vijfhuizen. Dit is ook het adres dat u kunt invoeren in een navigatiesysteem. Schakel de navigatie uit als u de borden ‘Libelle Zomerweek’ tegenkomt en volg de borden om naar de dichtstbijzijnde parkeerplaats te rijden.
Waar is de Libelle Zomerweek?
De Libelle Zomerweek vindt plaats in de Expo Haarlemmermeer. Het adres van de Libelle Zomerweek is: Stelling 1, 2141 SB Vijfhuizen. Dit is ook het adres dat u kunt invoeren in een navigatiesysteem. Schakel de navigatie uit als u de borden ‘Libelle Zomerweek’ tegenkomt en volg de borden om naar de dichtstbijzijnde parkeerplaats te rijden.
Zijn er laadpalen beschikbaar bij de Expo locatie?
Nee, er zijn geen laadpalen beschikbaar bij de Expo locatie.