De Libelle Zomerweek wordt verplaatst naar mei 2021
Libelle Zomerweek #samenvanuithuis live op Facebook van 14 t/m 20 mei #samenvanuithuis live op Facebook - 14 t/m 20 mei
Home - Handig om te weten

Handig om te weten

De Libelle Zomerweek wordt verplaatst naar mei 2021

De 24ste editie van de Libelle Zomerweek wordt verplaatst naar volgend jaar. Wat betekent dit voor mijn gekochte entreetickets?

De 24ste editie van de Libelle Zomerweek is verplaatst naar mei 2021. Tot en met 3 juni 2020 kon je aangeven of je een voucher voor volgend jaar wilde ontvangen of dat je liever het volledige aankoopbedrag teruggestort wilde hebben op je rekening. Heb je niets aangevraagd? Dan ontvang je automatisch een voucher op het e-mailadres dat bij ons bekend is. Met de voucher kan je entreeticket(s) en/ of extra producten kopen voor de volgende editie. Het eventuele restbedrag van je voucher wordt een maand na afloop van de Libelle Zomerweek 2021 teruggestort.

Wat wordt de nieuwe datum?

De 24ste editie van de Libelle Zomerweek wordt verplaatst naar mei 2021. De exacte datum wordt spoedig bekendgemaakt.

Ik heb de aanvraagperiode gemist. Wat betekent dit voor mijn gekochte tickets?

De (hoofd)boeker ontvangt op het opgegeven e-mailadres automatisch een voucher die je volgend jaar kan gebruiken om entreeticket(s) en/ of extra producten te kopen. Het eventuele restbedrag van je voucher wordt een maand na afloop van de Libelle Zomerweek 2021 teruggestort.

Wat gebeurt er met mijn voucher als ik volgend jaar niet op de datum kan. Krijg ik dan mijn geld alsnog terug?

Indien je toch verhinderd bent op de datum in 2021, dan krijg je alsnog het volledige aankoopbedrag (inclusief extra producten en servicekosten) teruggestort. Het bedrag van je voucher wordt een maand na afloop van de Libelle Zomerweek 2021 teruggestort.

Ik heb gekozen voor een refund. Wanneer wordt het geld teruggestort op mijn rekening?

Op 11 mei hebben wij een e-mailing gestuurd naar de (hoofd)boeker met alle informatie over geldteruggave. Tot en met 3 juni was het mogelijk om je aanvraag voor refund te doen. Uiterlijk op 21 juni staat het volledige aankoopbedrag op de rekening waarmee de entreeticket(s) (en/ of extra producten) zijn gekocht.

Ik heb via een ander kanaal dan de Libelle Zomerweek website entreetickets gekocht. Met wie moet ik contact opnemen?

Je kan het beste contact opnemen met de aanbieder waar de entreetickets zijn gekocht.

Mijn vraag staat er niet bij. Wat nu?

Neem contact op met het Libelle informatiecentrum door een mail te sturen naar redactie@libelle.nl.

De Libelle Zomerweek #samenvanuithuis

Wat is de Libelle Zomerweek #samenvanuithuis?

Libelle Zomerweek #samenvanuithuis is een initiatief vanuit Libelle, waarbij de Zomerweek live naar je toe komt! Volg van donderdag 14 t/m woensdag 20 mei de Libelle Zomerweek #samenvanuithuis vanuit je eigen woonkamer of tuin. Elke dag geniet je live twee uur lang van een leuk programma vol interviews, workshops en optredens. De Libelle Zomerweek #samenvanuithuis is niet ter vervanging van de Libelle Zomerweek. De Libelle Zomerweek is verplaatst naar mei 2021. Gekochte tickets blijven geldig voor de 24ste editie in mei 2021 (de exacte datum volgt binnenkort). Je vraagt hiervoor een voucher aan welke je volgend jaar kunt verzilveren voor een nieuw ticket. Indien je toch verhinderd bent op de datum in 2021, dan krijg je alsnog het volledige aankoopbedrag (inclusief extra producten en servicekosten) teruggestort. Mocht je geen voucher willen voor volgend jaar dan kun je direct je geld terug vragen.

Wanneer is de Libelle Zomerweek #samenvanuithuis?

De Libelle Zomerweek #samenvanuithuis wordt gehouden van donderdag 14 mei tot en met woensdag 20 mei 2020. Elke dag gaat de Zomerweek live en geniet je twee uur lang van een leuk programma vol interviews, workshops en optredens.

Waar is de Libelle Zomerweek #samenvanuithuis te volgen?

De Libelle Zomerweek #samenvanuithuis is live te volgen via de Facebookpagina van Libelle.

Kan iedereen deelnemen aan de Libelle Zomerweek #samenvanuithuis?

Ja, iedereen kan deelnemen aan de Libelle Zomerweek #samenvanuithuis. De Libelle Zomerweek #samenvanuithuis is te volgen via de Facebookpagina van Libelle. Het enige dat je nodig hebt is een Facebook account.

Hoe ziet het programma van de Libelle Zomerweek #samenvanuithuis er uit?

Op dit moment wordt er hard gewerkt om voor de Libelle Zomerweek #samenvanuithuis een leuk en gevarieerd programma neer te zetten. Een tipje van de sluier? Vanaf donderdag 14 t/m woensdag 20 mei zendt de Zomerweek live uit en geniet je twee uur lang van een divers programma. Blijf fit en in beweging tijdens een sportieve workout of volg een workshop van de Kookfabriek en kook mee vanuit je eigen keuken. Doe inspiratie op voor de nieuwste zomertrends met handige fashiontips en shop met lekker veel voordeel bij onze partners. Zing en swing mee met optredens van topartiesten en laat je verrassen door inspirerende interviews met bekende gasten. En dat allemaal vanuit je eigen huis! Samen bouwen we in deze gekke tijd alsnog een feestje!

Is de Libelle Zomerweek #samenvanuithuis ter vervanging van de Libelle Zomerweek?

Nee, de Libelle Zomerweek #samenvanuithuis is niet ter vervanging van de Libelle Zomerweek. De Libelle Zomerweek is verplaatst naar mei 2021. Gekochte tickets blijven geldig voor de 24ste editie in mei 2021 (de exacte datum volgt binnenkort). Je vraagt hiervoor een voucher aan welke je volgend jaar kunt verzilveren voor een nieuw ticket. Indien je toch verhinderd bent op de datum in 2021, dan krijg je alsnog het volledige aankoopbedrag (inclusief extra producten en servicekosten) teruggestort. Mocht je geen voucher willen voor volgend jaar dan kun je direct je geld terug vragen.

Gaat de Libelle Zomerweek nog door?

De Libelle Zomerweek is verplaatst naar mei 2020. Gekochte tickets blijven geldig voor de 24ste editie in mei 2021 (de exacte datum volgt binnenkort). Je vraagt hiervoor een voucher aan welke je volgend jaar kunt verzilveren voor een nieuw ticket. Indien je toch verhinderd bent op de datum in 2021, dan krijg je alsnog het volledige aankoopbedrag (inclusief extra producten en servicekosten) teruggestort. Mocht je geen voucher willen voor volgend jaar dan kun je direct je geld terug vragen.

Contact

Staat jouw vraag er niet tussen? Mail dan naar redactie@libelle.nl. Je vraag zal zo spoedig mogelijk beantwoord worden. Je kunt ook contact opnemen met het Libelle Informatiecentrum via tel. 088-550 02 21 (lokaal tarief). Bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 12.00 uur.