Libelle Zomerweek 2021 gaat helaas niet door
Home - Geen categorie - Het feest kan beginnen!

Het feest kan beginnen!

Het feest kan beginnen! Om 14.00 uur is het zover dan vindt de eerste online editie van de Libelle Zomerweek plaats en komen we een week lang live naar je toe! De Libelle Zomerweek #samenvanuithuis wordt feestelijk geopend door Hilmar Mulder en Pien Ankerman live vanuit hun eigen woonkamer. Vier van donderdag 14 t/m woensdag 20 mei het feest voor vriendinnen vanuit je eigen woonkamer of tuin. Elke dag tussen 14.00 en 17.00 uur zendt de Zomerweek live uit op de Facebook-pagina van Libelle en geniet je gratis drie uur lang van een leuk programma.

Dit is er vandaag te doen!
Het is de eerste dag van de Libelle Zomerweek #samenvanuithuis en het programma zit bomvol. Na de feestelijke opening van Hilmar en Pien, swingen we mee met de muziek van de The Originals. Zij spelen tijdens de livestream de verzoeknummers die door jullie zijn aangevraagd via social en onze website. Ook kun je leuke en culinaire workshops volgen, analyseer je huid met Dr. Van der Hoog, kook een overheerlijke maaltijd met de Kookfabriek en leer hoe je die stoere boxer braids maakt van de stylisten van Rob Peetoom. Inspiratie voor een zomerse outdit doe je op tijdens de swingende modeshow. Zing mee met het huiskamerconcert van Bastiaan Ragas.En dat allemaal vanuit je eigen huiskamer! Bekijk het complete programma. 

Shop met extra veel voordeel bij meer dan 80 merken
Tijdens de Libelle Zomerweek #samenvanuithuis kun je van 14 t/m 20 mei met extra veel voordeel shoppen bij onze partners via onderstaande button.

Steun een goed doel
Met #samenvanuithuis support de Zomerweek dagelijks een goed doel. Door deelname aan het live event kun jij als bezoeker een vrijwillige bijdrage doneren aan het centraal gestelde doel van die dag. Vandaag staat in het teken van Alpe d’HuZes. Alpe d’HuZes is een uniek sportief evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Dit jaar vind op 4 juni een speciale editie plaatst in verband met het coronavirus. In de nacht van 3 op 4 juni steken Alpe d’HuZes-vrijwilligers de kaarsen aan. Wil je ook een kaars branden? Dat kan via onderstaande button.

Ook interessant?