Koop nú 9,95 tickets voor 2024!
Een feest voor vriendinnen | 11 t/m 17 mei, Vijfhuizen vlakbij Haarlem Een feest voor vriendinnen | 11 t/m 17 mei, Vijfhuizen

Hotel Libelle

Hotel Libelle
Hotel Libelle staat op Rodeo Drive. Hier is het de hele dag een komen en gaan van bekende auteurs en columnisten die door de Libelle redactie worden geïnterviewd. En wil je wel eens meemaken hoe onze podcast tot stand komt? Je kunt live meeluisteren tijdens de opnames! In de hotelsuite luister je erotische verhalen, bij onze pool maak je een selfie en in de huiskamer kun je genieten van intieme concerten.

Vaste gasten van Hotel Libelle zijn de beauty experts en modestylisten. Libelle-moderedacteur Francoise Bussières én C&A-stylist Corlieske Visser geven bijvoorbeeld tips over kleur, fitting en materiaal. Ben je geïnspireerd? Dan kun je direct door naar de shops om jouw favo kledingstuk te kopen. En beautyvlogger Carmen Zomers geeft make-up tips en staat klaar met haar kwasten om het je te demonstreren.

Carmen Zomers

Is dat alles? Zeker niet. Illustrator Dewie Drolenga is er dagelijks om mooie portretten te tekenen van de Zomerweekbezoekers en er zijn dagelijks leden van de Libelle redactie aanwezig die je van harte welkom heten. Het is dat je in Hotel Libelle geen kamer kunt boeken, anders zou je hier zo een week kunnen blijven.

Dewie Drolenga

Hieronder nog een greep uit de gasten die langs komen. Kijk voor het complete programma per dag inclusief tijden hier

Libelle STER

Libelle Sterren 

Sterke vrouwen die hun Energie inzetten voor Resultaat, dat zijn de Libelle Sterren. In 2022 vertelden tien vrouwen hoe zij zich inspannen voor het welzijn van dieren. Wie kreeg de meeste stemmen en wint de Libelle STER 2022? Op 12 mei maken we in Hotel Libelle bekend wie de wisseltrofee mee naar huis mag nemen.