Libelle Zomerweek 2021 gaat helaas niet door
Home - Kaarten

Kaarten

De Libelle Zomerweek #samenvanuithuis is te volgen via de Facebook-pagina van Libelle. Elke dag gaat de Zomerweek live en kan je gratis genieten van een leuk programma vol interviews, workshops en optredens. Iedereen met een Facebook account kan dus deelnemen.

De Libelle Zomerweek wordt verplaatst naar mei 2021, bezoek ons dit jaar online
Er is een hoop gaande in Nederland door het coronavirus. Het zijn omstandigheden waar niemand ervaring mee heeft en waarin iedereen zich inzet om het zo goed mogelijk te doen. Voor ons staat de veiligheid en gezondheid van onze bezoekers, exposanten, leveranciers en medewerkers voorop. Nu de situatie langer duurt dan gehoopt, hebben we helaas moeten besluiten dat de Libelle Zomerweek op het Almeerderstrand dit jaar toch geen doorgang kan vinden. De Libelle Zomerweek komt in de plaats daarvan bij je thuis!

Wat gebeurt er met mijn gekochte entreetickets?
Gekochte tickets blijven geldig voor de 24ste editie in mei 2021 (de exacte datum volgt binnenkort). Je vraagt hiervoor via onderstaande button een voucher aan welke je volgend jaar kunt verzilveren voor een nieuw ticket. Indien je toch verhinderd bent op de datum in 2021, dan krijg je alsnog het volledige aankoopbedrag (inclusief extra producten en servicekosten) teruggestort. Mocht je geen voucher willen voor volgend jaar dan kun je hieronder via de button direct je geld terug vragen. >Lees meer.