Koop hier je ticket met korting!
Home - Libelle Zomerweek #samenvanuithuis

Libelle Zomerweek #samenvanuithuis

Vier de Libelle Zomerweek #samenvanuithuis
De Libelle Zomerweek komt live naar je toe! Vier van donderdag 14 t/m woensdag 20 mei de online editie van de Libelle Zomerweek vanuit je eigen woonkamer of tuin. Elke dag van 14.00 tot 17.00 uur zendt de Zomerweek live uit en geniet je gratis drie uur lang van een leuk programma.

Bomvol programma
Vanuit huis maken we er samen elke dag een groot digitaal feest en geniet je van huiskamerconcerten van topartiesten zoals Alain Clark, Bastiaan Ragas en Sandra van Nieuwland, leuke en inspirerende workshops, interviews met de Libelle-columnisten en een zomerse modeshow! De Libelle Zomerweek #samenvanuithuis is gratis te volgen. Benieuwd wat voor leuks er te doen is? Doe inspiratie op voor de nieuwste zomertrends met handige fashiontips en shop met lekker veel voordeel bij meer dan 80 merken.  Bekijk het programma.

Programma-onderdeel gemist? Bekijk het online terug!
Heb je geen Facebook of ben je niet in de gelegenheid om de sessies live bij te wonen? Geen probleem! De video’s zijn online terug te kijken via Facebook en onze website. Elke dag plaatsen we op deze pagina een link naar de video’s van die dag.

Bekijk de video’s terug van donderdag 14 mei via onderstaande button.

Bekijk de video’s terug van vrijdag 15 mei via onderstaande button.

Bekijk de video’s terug van zaterdag 16 mei via onderstaande button.

Bekijk de video’s terug van zondag 17 mei via onderstaande button.

Bekijk de video’s terug van maandag 18 mei via onderstaande button.

Bekijk de video’s terug van dinsdag 19 mei via onderstaande button.

Bekijk de video’s terug van woensdag 20 mei via onderstaande button.

Shop een week lang met extra veel korting
Shop van 14 t/m 20 mei met extra veel voordeel bij meer dan 80 merken! Of je nu op zoek bent naar een nieuwe zomeroutfit, een paar schoenen of leuke accessoires voor in huis, je kunt het allemaal vinden in onze online winkelstraat. Klik op de onderstaande button en bezoek onze online winkelstraat.