Koop nu je tickets mét korting!
Home - Meestgestelde vragen

Meestgestelde vragen

Tickets
Wat kosten de toegangstickets?

Tickets voor de Libelle Zomerweek van 11 t/m 17 mei - met uitzondering van 14 mei

Tickets voor Zomerweek in Concert op zondag 14 mei Extra korting voor onze abonnees Abonnees hebben een persoonlijke code ontvangen om deze te verzilveren
P.s. onze abonnees kunnen maximaal 4 kaarten per persoon kopen met extra korting.
*Exclusief € 3,95 servicekosten per transactie

Hoe gebruik ik de persoonlijke abonnee-korting?

Niet je abonneenummer, maar een persoonlijke kortingscode is vereist voor de korting. Als je de juiste kortingscode hebt, kan je deze in de ticketshop invullen bij "toegangskaart met abonnee korting". Het is belangrijk dat de code hierbij juist wordt ingevuld dus geen kleine letters of spaties o.i.d. erin verwerken.

Waar vind ik de persoonlijke kortingscode als abonnee?

De code is gecommuniceerd in de speciale abonnee brief die meegestuurd is met Libelle 9. Mocht je deze kwijt zijn (of niet hebben ontvangen) dan kan je voor de code mailen naar info@libellezomerweek.nl. Vermeld hier gelieve meteen je abonneenummer om zo spoedig mogelijk te kunnen worden geholpen.

Zijn de toegangstickets aan de deur duurder?

Ja, de prijs aan de deur tijdens de Libelle Zomerweek (met uitzondering van zondag 14 mei, ivm Libelle in Concert) is hoger. Tip: koop je tickets online.

Wat kost een pendelbus-ticket?

Als je van plan bent om met het OV naar Vijfhuizen te komen. Weet dan dat er tussen station Hoofddorp en het Zomerweek-terrein pendelbussen heen en weer rijden. Kosten hiervoor bedragen € 3,50, te kopen in onze ticketshop.

Tip: per transactie betaal je € 3,95 servicekosten, koop deze tegelijk met het kopen van je toegangstickets.

Let op: er is een overstap op station Schiphol naar Hoofddorp, check voor vertrek altijd 9292.nl

Kom je met de auto? Dan heb je een parkeerticket nodig. Vanaf het parkeerterrein is de toegang van Libelle Zomerweek op loopafstand.

Wat kost een parkeerticket?

Als je van plan bent om met de auto te komen, kun je alvast een parkeerticket kopen in onze ticketshop. Tip: per transactie betaal je € 3,95 servicekosten, koop deze tegelijk met het kopen van je tickets.

Is er een NS-combideal?

NS biedt een voordelige combideal. Deze is te boeken via Spoordeelwinkel: treinticket + pendelbus ticket + toegang tot Libelle Zomerweek. Opstappen kan op elk treinstation in Nederland en vanaf Station Hoofddorp word je met een pendelbus naar Vijfhuizen gebracht. Aan het eind van de dag ga je met de pendelbus-ticket terug naar het station en vanuit daar met de trein naar huis. 

Bereikbaarheid
Waar is de Libelle Zomerweek?

De Libelle Zomerweek vindt plaats in Vijfhuizen, bij EXPO Greater Amsterdam. Het adres is: Stelling 1, 2141 SB Vijfhuizen. Dit is ook het adres dat je kan invoeren in een navigatiesysteem. Schakel de navigatie uit als je de borden ‘Libelle Zomerweek’ tegenkomt en volg de borden om naar de dichtstbijzijnde parkeerplaats te rijden.

Is er een fietsenstalling?

Goed voornemen om met de fiets te komen! Er is een fietsenstalling aanwezig bij EXPO Greater Amsterdam is: Stelling 1, 2141 SB Vijfhuizen. Weet wel dat deze niet bewaakt is, dus zet je fiets goed op slot.

Kom je met de auto?

A4 vanuit Den Haag Neem afslag Hoofddorp en volg de N201 richting Heemstede/ Haarlem. Ga hier na 7,5 km rechts richting Vijfhuizen (N205). Op de N205 kunt u na 2,3 km rechts afslaan richting Vijfhuizen. Hierna volgt u de eerste afslag links richting het parkeerterrein van EXPO Greater Amsterdam. A9 vanuit Amsterdam Neem de afslag Haarlem-Zuid en volg N205 richting Hoofddorp/ Heemstede/ Lisse. Sla op de N205 na 4,5 km rechtsaf richting Vijfhuizen. Hierna gaat u bij de eerste afslag linksaf richting het parkeerterrein van EXPO Greater Amsterdam. Vanuit Haarlem/ Heemstede Volg de N201 richting Hoofddorp. Sla op de N201 af naar de N205 richting Vijfhuizen. Volg de N205 voor 2,3 km en sla dan linksaf richting Vijfhuizen. Sla vervolgens de eerste afslag linksaf richting het parkeerterrein van EXPO Greater Amsterdam. Parkeren Als je van plan bent om met de auto te komen, kun je alvast een parkeerticket kopen in onze ticketshop. Tip: per transactie betaal je € 3,95 servicekosten, koop deze tegelijk met het kopen van je tickets.

Zijn er laadpalen beschikbaar?

Helaas zijn de op de locatie van EXPO Greater Amsterdam geen laadpalen beschikbaar.

Kom je met de trein?

Per de trein EXPO Greater Amsterdam is via verschillende stations met het openbaar vervoer bereikbaar. Met de trein kun je reizen naar Station: Hoofddorp. Tussen station Hoofddorp en het Zomerweek-terrein rijden pendelbussen heen en weer. Kosten hiervoor bedragen € 3,50, te kopen in onze ticketshop. Let op: er is een overstap op station Schiphol naar Hoofddorp, check voor vertrek altijd 9292.nl

Sportieve tip: vanaf station Heemstede-Aerdenhout kan je ook met de fiets; deze route is 8 kilometer.

Let op! NS biedt vanaf 1 maart een voordelige combideal. Deze is dan in de Spoordeelwinkel te boeken: treinticket + toegang tot Libelle Zomerweek. Opstappen kan op elk treinstation in Nederland en vanaf Station Hoofddorp kun je met eependelbus (ticket hiervan kun je in onze ticketshop kopen) naar Vijfhuizen gebracht worden. Aan het eind van de dag kun je met de pendelbus-ticket weer terug naar het station en ga je met de trein terug naar huis. Houdt hun site in de gaten voor de deal! 

Rijden er pendelbussen van en naar het terrein?

Jazeker, vanaf station Hoofddorp en het Zomerweek-terrein rijden er pendelbussen heen en weer. Deze zijn te vinden aan de achterzijde van het NS-station. Volg de borden naar de pendelbus. Kosten voor de pendelbus-ticket bedragen € 3,50.

Tip: per transactie betaal je € 3,95 servicekosten, koop deze tegelijk met het kopen van je toegangstickets.

P.s. Mocht je met de auto komen, dan hoef je geen pendelbus-ticket te kopen wél een parkeer-ticket. Vanaf het parkeerterrein is de toegang van Libelle Zomerweek op loopafstand.

Algemeen
Wat is het thema dit jaar?

Dit jaar zoeken we het iets verderop. Waan je in de wereld van zoete pastelkleuren, palmbomen en zon, zee & strand. Inderdaad: tijd om de zonnebril op te zetten, want van 11 tot en met 17 mei viert Libelle feest op Sunset Boulevard en jij bent uitgenodigd. Ga je mee? Je hoeft niet op het vliegtuig te stappen, want de Libelle Zomerweek vindt plaats in Vijfhuizen. Makkelijk bereikbaar met OV en auto en hopelijk net zo zonnig als LA.

Wat zijn de openingstijden?

De Libelle Zomerweek is van donderdag 11 t/m woensdag 17 mei 2023 dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Vanaf 09.30 uur kan je al naar binnen voor een kop koffie en lekker gebak.

Is Libelle Zomerweek binnen en/of buiten?

De Libelle Zomerweek vindt voor een groot gedeelte heerlijk in de buitenlucht plaats én er is een gedeelte overdekt; hier vind je de areas Sunset Boulevard én Rodeo Drive met Hotel Libelle. Tip: klik hier en zie de beelden van vorig jaar om het terrein te zien.

Zijn er MIVA toiletten?

Jazeker, 95% van onze toiletten zijn voorzien van MIVA toiletten. We hebben dit op onze plattegrond aangegeven. Alleen in de area Rodeo Drive zijn de toiletten helaas niet voorzien.

Welke workshops zijn er? Hoe kan ik mij inschrijven?

Op programma vind je alle workshop waar je aan kunt deelnemen tijdens de Libelle Zomerweek. Voor deelname aan workshops zijn geen extra kosten verbonden. Inschrijven voor de workshops kan op de dag zelf bij de inschrijfbalie.

Mag ik een boodschappentrolley meenemen?

Ja dat mag, wel willen je vragen het gebruik van boodschappentrolley's zoveel mogelijk te beperken. Zodat andere bezoekers hier geen hinder van ondervinden. Op de Libelle Zomerweek is een tassenbewaarservice waar je - voor slechts € 1 per tas - (zware) tassen in bewaring kunt afgeven.

Is er een EHBO aanwezig?

Voor (kleine) ongelukjes en andere ongemakken is er een EHBO-post. Hier is ook ruimte voor moeders om borstvoeding te geven. Er zijn géén rolstoelen beschikbaar voor verhuur.

Waar kan ik terecht voor gevonden voorwerpen?

Tijdens de Libelle Zomerweek kan je terecht bij de informatiebalie. Na de Zomerweek proberen we alle gevonden voorwerpen aan de rechtmatige eigenaar terug te geven. Uiteraard blijft het zaak om tijdens de Libelle Zomerweek je eigendommen goed in de gaten te houden. Laat tassen niet onbeheerd staan, maar geef deze af bij de tassen bewaarservice. Libelle is niet aansprakelijk voor het verlies, diefstal of schade aan persoonlijke bezittingen.

Kan ik mijn tassen ergens kwijt?

Heb je zware tassen? De medewerk(st)er van de tassenbewaarservice neemt de tas(sen) graag in bewaring zodat jij lekker verder kunt wandelen en winkelen met vrije handen. Dit is altijd op eigen risico. Op vertoon van het bonnetje kun je de tas(sen) later weer op komen halen. De kosten voor het in bewaring stellen van de tas(sen) is € 1,- per tas (PIN ONLY). Het is niet toegestaan om achter de balie te komen om de tas(sen) te pakken.

Ik heb iets gekocht bij een stand, maar het product is kapot. Wat nu?

Je kunt de stand waar je je product gekocht hebt, vinden op shoppen. Je kan direct contact opnemen met de standhouder.  

Is het feest toegankelijk voor mindervaliden?

Ja, ons Libelle Zomerweek-terrein is toegankelijk voor mensen in een rolstoel. Er is een beperkt aantal parkeerplaatsen voor minder valide bezoekers beschikbaar. Let op: op de Libelle Zomerweek zijn geen rolstoelen beschikbaar voor verhuur.

Mag ik roken?

Roken is niet toegestaan in de kas en de tenten. Er mag alleen gerookt worden in de open lucht.

Is er een kolfruimte aanwezig?

Er is een kolf mogelijkheid met koelkast, op het terrein bij de EHBO post aanwezig. Deze zal worden aangegeven op de plattegrond.

Kan ik me ergens opfrissen?

Op het terrein van de Libelle Zomerweek zijn drie gratis toiletgelegenheden.

Wordt er rekening gehouden met allergieën, vegan, vega en halal opties?

Jazeker, onze cateraar serveert een zo divers mogelijk assortiment waar rekening gehouden wordt met allergieën (gluten, ed), vegan-, vega- en halal wensen.

Waar kan ik eten en drinken?

Ook dit jaar serveert Libelle Catering op de Libelle Zomerweek weer heel veel lekkers. De catering locaties zijn terug te vinden  op de plattegrond van het Zomerweek terrein.

Kan ik met pin en/of contant betalen?

Bij de onze restaurants, catering, kassa en tassenbewaarservice hanteren wij pin only. Bij de shopping stands is er een mogelijkheid dat je met cash kan betalen. Er is geen pinautomaat aanwezig op het Zomerweek-terrein.

Mag mijn huisdier mee naar binnen?

Huisdieren (m.u.v. hulphonden) zijn niet toegestaan.

Informatiebalie

Bij de informatiebalie staan medewerkers klaar om alle vragen te beantwoorden. Je kan hier ook terecht voor het melden en afgeven van gevonden voorwerpen. De informatiebalie is tot 18.00 uur geopend.

Mag mijn kind mee?

Kinderen zijn van harte welkom. Weet wel dat er geen speciale activiteiten worden georganiseerd voor kinderen. Toegang voor kinderen t/m 3 jaar is gratis. Voor kinderen van tot 12 jaar kun je een Kind-ticket kopen.

Ik ben invalide. Mag er een begeleider mee?

Uiteraard mag een begeleider mee, des te gezellig. Voor jezelf en je begeleider dien je tickets te kopen. Op het terrein doen wij onze uiterste best om alles rolstoeltoegankelijk te maken. Mocht je voorafgaand of tijdens de Zomerweek nog tips hebben voor ons hebben, schroom niet om ons aan te spreken of stuur ons via contact een bericht, zodat wij hier onze uiterste best voor kunnen doen ten aanzien van de komende edities. Er is een beperkt aantal parkeerplaatsen voor minder valide bezoekers beschikbaar. Toon naast je gekochte parkeerticket je mindervalidekaart aan de verkeersbegeleider zodat zij jou goed kunnen begeleiden. Reis je met de trein, dan rijden er pendelbussen (ticket hiervoor verkrijgbaar in de ticketshop) van station Hoofddorp naar Libelle Zomer. Echter het zou kunnen dat niet alle pendelbussen faciliteiten hebben voor rolstoelen. Er bestaat een kans dat je even moet wachten op de volgende bus. LET OP! Op de Libelle Zomerweek zijn helaas geen rolstoelen beschikbaar voor verhuur.

Contact
Stel je vraag over tickets

Staat je vraag en/of antwoord over tickets niet beschreven in de meestgestelde vragen? Mail dan naar info@yourticketprovider.nl onder vermelding van het referentienummer. Let op! Algemene vragen over het evenement kunnen zij niet beantwoorden. Neem daarvoor contact op met ons via info@libellezomerweek.nl.  

Stel je algemene vraag

Staat je vraag en/of antwoord niet beschreven in de meestgestelde vragen? Neem dan contact met ons op via info@libellezomerweek.nl. Let op! Vragen over tickets kunnen wij niet beantwoorden. Neem daarvoor contact op met info@yourticketprovider.nl onder vermelding van je referentienummer.