Koop nú 9,95 tickets voor 2024!
Een feest voor vriendinnen | 11 t/m 17 mei, Vijfhuizen vlakbij Haarlem Een feest voor vriendinnen | 11 t/m 17 mei, Vijfhuizen

Miami Beach

WIJNBAR & SPORTCLUB

SPORTCLUB

Zo’n vriendinnendag op de Libelle Zomerweek is super gezond. Je raakt er heerlijk ontspannen van, én je kunt ook nog aan je lijf werken. Bijvoorbeeld door een gezonde smoothie te scoren op Miami Beach, of -wanneer je wat actiever aan de slag wilt gaan- door mee te doen met een van de lessen die er worden gegeven in de SportClub, zoals Zumba, Yoga, hoelahoepen.

BODYHOOP

Strakker, sterker en fitter met de Bodyhoop

Maak kennis met deze leuke en effectieve training voor je buik-, bil-, been-, en rugspieren. Bezoek de Bodyhoop stand voor hoelahoep tips, tricks en effectieve oefeningen. Doorlopend workshops, loop gewoon binnen en probeer het zelf. Zij helpen je graag.

WIJNBAR

Met Astrid Joosten en Thérèse Boer

Rood, wit, rosé of bubbels, waar heb jij zin in? In de wijnbar op Miami Beach staan  tv-presentatrice en vinoloog Astrid Joosten en maître-sommelier Thérèse Boer van restaurant De Librije klaar om je te adviseren én de wijn voor je in te schenken. Kom proosten en kies ondertussen ook een lekkere wijn uit voor thuis. Astrid en Thérèse hebben al 10 jaar een online wijnwinkel met betaalbare kwaliteitswijnen en nemen hun voorraad mee naar de Zomerweek. De stand waar je de wijn kunt kopen vind je op Sunset Park.