Libelle Zomerweek 2021 gaat helaas niet door
Home - Geen categorie - Nog 1 dag!

Nog 1 dag!

We gaan bijna beginnen! Morgen is het zover! Dan vindt de allereerste online editie van de Libelle Zomerweek plaats op de Facebook-pagina van Libelle. Vanuit huis maken we er samen elke dag van 14.00 tot 17.00 uur een groot digitaal feest van met huiskamerconcerten van topartiesten zoals Alain Clark, Bastiaan Ragas en Sandra van Nieuwland, leuke en inspirerende workshops, interviews met de Libelle-columnisten en een zomerse modeshow! De Libelle Zomerweek #samenvanuithuis is gratis te volgen op de Facebook-pagina van Libelle. Benieuwd wat voor leuks er te doen is? Bekijk het programma. 

Meer dan 20 creatieve workshops 
Word helemaal zen met een cursus mindfulness, word een ster in handletteren, kook een overheerlijke maaltijd met de Kookfabriek, leer alle tips en tricks op het gebied van haar en beauty van de stylisten van Rob Peetoom: elke dag is er een heel leuk en afwisselend workshopaanbod! Bekijk alle workshops. 

Shop met extra veel voordeel bij meer dan 70 merken
Tijdens de Libelle Zomerweek #samenvanuithuis is het elke dag feest. De gehele week shop je namelijk online met lekker veel korting bij meer dan 70 deelnemende merken.

 

Ook interessant?