Koop nú 9,95 tickets voor 2024!
Een feest voor vriendinnen | 11 t/m 17 mei, Vijfhuizen vlakbij Haarlem Een feest voor vriendinnen | 11 t/m 17 mei, Vijfhuizen
Home - Nieuws - Paul de Leeuw opent Libelle Zomerweek

Paul de Leeuw opent Libelle Zomerweek

Grand opening grootste vrouwenevenement van Nederland

De opening van de Libelle Zomerweek was een groots spektakel in Hollywoodvibes. In een Amerikaanse auto werden hoofdredacteur Hilmar Mulder samen met Paul de Leeuw naar het hoofdpodium gereden. Daar werden ze bijgestaan door Slag en Vlag uit Sneek, een muziek- en dansgroep voor mensen met een verstandelijke beperking. 

Duik in Hollywood-sfeer

Na de opening konden alle bezoekers de hele dag genieten van alles wat de Zomerweek te bieden heeft: workshops, optredens van bekende artiesten, interviews met auteurs en columnisten, modeshows, lekker eten, en een winkelstraat van 1,8 kilometer! Dat alles in de sfeer van Sunset Boulevard. Het hele terrein is aangekleed met zoete pastel kleuren en palmbomen.

Paul de Leeuw signeert én schrijft

Paul de Leeuw bleef ook nog even. Iets verderop op het terrein in Hotel Libelle signeerde hij zijn boek en vertelde hij de bezoekers de komende weken toch zeker Libelle te kopen, “want ik sta erin!” Negen weken lang is Paul de Leeuw de zomercolumnist van het weekblad. Dat belooft hilarische verhalen over vakanties die net niet liepen zoals gepland.

Ook interessant?