Koop nú 9,95 tickets voor 2024!
Een feest voor vriendinnen | 11 t/m 17 mei, Vijfhuizen vlakbij Haarlem Een feest voor vriendinnen | 11 t/m 17 mei, Vijfhuizen

Rodeo Drive

Zou je wel eens echt goede make-up tips willen krijgen of je willen laten opmaken door een prof? Ben je benieuwd welke kleuren goed bij jouw uitstraling passen? Heb je zin om te shoppen? Of ben je meer bezig met de innerlijke mens en heb je gewoon lekkere trek? Kom dan zeker naar Rodeo Drive. 

Tip: mocht je al willen weten welke merken er zijn, klik hier.

Vanaf 9.30 uur kun je op Rodeo Drive al terecht om op te starten met een kop koffie en een lekker stuk aardbeiengebak. Zo begint de dag direct in feeststemming! Je kunt de koffie met gebak vooraf al bestellen in de ticketshop. Zin in lunch? Dan zit je hier ook goed. Wat dacht je van een echte Amerikaanse hamburger? En wanneer je toe bent aan een borrel, schuif je aan in de wijnbar.

Hotel Libelle
Rodeo Drive is ook de plek waar Hotel Libelle staat. Hier is het de hele dag een komen en gaan van bekende auteurs en columnisten die door de Libelle redactie worden geïnterviewd. En wil je wel eens meemaken hoe onze podcast tot stand komt? Je kunt live meeluisteren tijdens de opnames! In de hotelsuite luister je erotische verhalen, bij onze pool maak je een selfie en in de huiskamer kun je genieten van intieme concerten. Meer weten over wat er in Hotel Libelle te doen is? Klik hier.