Libelle Zomerweek 2021 gaat helaas niet door
Home - Online Shoppen - Shop het Libelle Zomerweek koekjespakket van Van Strien

Shop het Libelle Zomerweek koekjespakket van Van Strien

Shop het Libelle Zomerweek koekjespakket op de website van Van Strien met de kortingscode LIBELLEONLINE

Shop met korting!
Van donderdag 14 t/m woensdag 20 mei 2020 shop je online het Libelle Zomerweek koekjespakket van Van Strien voor € 25,- inclusief verzendkosten. Het Libelle Zomerweek koekjespakket is samengesteld met maar liefst 12 verschillende pakjes koekjes, waaronder soorten die niet in de winkel te koop zijn. Aan iemand cadeau geven mag natuurlijk ook, dan doet Van Strien er een leuk briefje voor je bij. Zet de tekst voor op het briefje in het opmerkingenveld bij je bestelling. De minimale afname voor gratis verzending is € 20,-. Onder dit bedrag wordt € 4,50 verzendkosten in rekening gebracht. De voorwaarden zijn na te lezen op www.van-strien.nl/nl-nl/service

Over Van Strien
In elk koekje dat bij Van Strien uit de oven komt, proef je de liefde voor het vak, de lange traditie en de beste ingrediënten. Koekjes bakken waar je hopeloos aan verslingerd raakt – die bakken ze het liefst!

EXTRA LEUK: Wil je iets anders shoppen op de website van Van Strien? Shop met 15% korting op het gehele assortiment van Van Strien met de kortingscode LIBELLE15.

Ook interessant?