Libelle Zomerweek 2021 gaat helaas niet door
Home - Geen categorie - Steun Stichting MS Research: En help MS de wereld uit

Steun Stichting MS Research: En help MS de wereld uit

Met #samenvanuithuis support de Zomerweek dagelijks een goed doel. Goede doelen hebben het op dit moment zwaar en vanuit Libelle Zomerweek vinden we het belangrijk om maatschappelijk ons steentje bij te dragen. Door deelname aan het live event kun jij als bezoeker een vrijwillige bijdrage doneren aan het centraal gestelde doel van die dag. Op zondag 17 mei staat het goede doel Stichting MS Research centraal. Pien interviewt tijdens #samenvanuithuis Jorien Loots over de ziekte MS. Jorien heeft zelf een jaar geleden de diagnose MS gekregen.

Over Stichting MS Research
Dit jaar bestaat Stichting MS Research 40 jaar. Een jubileumjaar waarin we het MS-onderzoek een extra impuls willen geven, uiteindelijk in de hoop nog zo min mogelijk jubilea mee te maken. Stichting MS Research is dé organisatie die wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak van en oplossing voor multiple sclerose (MS) financiert en stimuleert. Ook geven wij voorlichting over MS en bevorderen en streven wij naar optimale zorg voor alle mensen met MS. MS is letterlijk en figuurlijk een zenuwslopende ziekte die jonge mensen treft in de bloei van hun leven. Het is de meest invaliderende ziekte bij jong volwassenen en is helaas (nog) niet te genezen. De ziekte van de hersenen en het ruggenmerg leidt tot klachten van diverse aarduitval van spieren, extreme vermoeidheid, verlies van zicht- en spraakvermogen, maar ook geheugen- en concentratie problemen.

Help MS de wereld uit
Multiple sclerose is meedogenloos, pijnlijk en vermoeiend.  U kunt daar iets aan doen, doneer nu en help MS de wereld uit! Ga naar MSonderzoek.nl

 

Ook interessant?