Libelle Zomerweek 2021 gaat helaas niet door
Home - Geen categorie - Steun UNICEF

Steun UNICEF

Kinderen zijn de onzichtbare slachtoffers van de coronacrisis. De basiselementen voor de toekomst van een kind vallen weg, van onderwijs tot basiszorg en van gezonde voeding tot een veilig thuis. Waar wij in Nederland ook nog zoekende zijn naar een juiste uitweg, is die voor kwetsbare kinderen over de wereld nog veel moeilijker. De gezondheid en toekomst van miljoenen kinderen staat op het spel.

Interview met Suzanne Laszlo directeur Unicef Nederland
Pien interviewt Suzanne Laszlo directeur Unicef Nederland over de effecten van corona en kinderen wereldwijd. Kinderen zijn de onzichtbare slachtoffers van de coronacrises. Hier in Nederland, maar ook ver daarbuiten. Volgens de laatste cijfers zijn er wereldwijd bijna 4 miljoen mensen besmet met het coronavirus. Meer dan 250 duizend mensen zijn overleden aan de gevolgen van het virus. Toch is er ook een grote groep slachtoffers die niet in deze cijfers wordt benoemd. Honderden miljoenen kinderen wereldwijd zijn de onzichtbare slachtoffers van deze wereldwijde pandemie.

Jij kunt helpen deze kwetsbare kinderen te beschermen. SMS UNICEF naar 4333 en doneer eenmalig 3 euro. Als bedankje ontvang je 20 mei een unieke code voor een gratis Greetz kaart. Meer informatie wat UNICEF nú doet: www.unicef.nl/corona

Vier de Libelle Zomerweek #samenvanuithuis
Benieuwd wat er nog meer te doen is tijdens de Libelle Zomerweek #samenvanuithuis? Bekijk hier het programma.

Ook interessant?