Koop nú 9,95 tickets voor 2024!
Een feest voor vriendinnen | 11 t/m 17 mei, Vijfhuizen vlakbij Haarlem Een feest voor vriendinnen | 11 t/m 17 mei, Vijfhuizen

Sunset Boulevard

Sunset Boulevard is het bruisende hart van de Zomerweek. Vanaf 9.30 uur staat de koffie hier voor je klaar, zodat je rustig kunt opstarten. Tip: neem er een lekker stuk aardbeiengebak bij! Je kunt de koffie met gebak vooraf al bestellen in onze ticketshop.

Hier kun je gedurende de dag ook terecht om volle tassen in bewaring te geven bij de tassenstalling én je vindt hier is het uitgiftepunt van de Hello Sunshine-tas die Libelle speciaal liet ontwikkelen door Tiny Miracles.

Speciale deal

Blijmaker

Muziek
Sunset Boulevard is ook de plek waar ons hoofdpodium staat. Zie je graag optredens van bekende artiesten, dan is dit the place to be. Hier staan alle grote namen die we hebben uitgenodigd voor de Zomerweek. Van Ilse DeLange en Miss Montreal (tijdens Zomerweek in Concert) tot Frans Duijts, Berget Lewis en Ruth Jacott! En tussendoor zijn er ook volop muzikale hoogtepunten, bijvoorbeeld van Ray Martin die de hits van Frank Sinatra zingt, The Originals die de leukste covers op verzoek speelt en Kees Versluijs die het repertoire van Elvis laat horen. Kortom: hier is het elke dag feest. Het complete programma met tijden vind je hier.

Zoveel te doen!
Dagelijks opent Libelle hoofdredacteur Hilmar Mulder vanaf het podium de Zomerweek. Later op de dag zie je haar weer terug met Zomerweek-coryfee en presentatrice Pien Ankerman om een spelshow te doen. En in de tussentijd zie je op dit podium zangers, zangeressen, coverbands, DJ’s, je ziet er modeshows én de quizmasters van Kroontje op, kroontje af.

Hilmar Mulder

Pien Ankerman

And the winner is..
Je hoeft geen koningshuisdeskundige te zijn om mee te doen met de quiz Kroontje op, kroontje af. Wie een aardige dosis algemene kennis heeft, een vleugje geluk en misschien af en toe eens wat heeft opgevangen over de royals kan zomaar met de hoofdprijs naar huis gaan: een rondleiding door Paleis ’t Loo!

Matthijs & Rick

Zomerweek in Concert
Een primeur! Libelle maakt dit jaar voor het eerst één feestdag tijdens de Libelle Zomerweek nog grootser! Kom je op zondag 14 mei, dan ben je te gast bij het Zomerweek in Concert. Een dag voor vrouwen, door vrouwen. Met op het programma onder andere concerten van Ilse DeLange en Miss Montreal die allebei één uur optreden vanaf het hoofdpodium in Sunset Boulevard! Daarnaast staan Edsilia Rombley, Loïs Lane en Female Fusion in de line-up. Op 14 mei gaan alle andere activiteiten van de Libelle Zomerweek uiteraard ook door, dus het belooft een geweldige dag te worden! 

Tip: Moederdag uitje!

Praktisch
Op Sunset Boulevard zijn toiletten aanwezig.