Koop nú 9,95 tickets voor 2024!
Een feest voor vriendinnen | 11 t/m 17 mei, Vijfhuizen vlakbij Haarlem Een feest voor vriendinnen | 11 t/m 17 mei, Vijfhuizen

The Strip

Wie wil shoppen, wandelt naar The Strip en Rodeo Drive via de brug. Laat je inspireren door de honderden stands met de laatste fashion, home deco en de vele andere mooie producten. Deze merken zijn allemaal aanwezig.

Tussendoor toe aan pauze? Aan het einde van The Strip vind je een groot cateringplein waar je heerlijke broodjes, hamburgers, friet, salades en diverse drankjes kunt kopen.

Tip van ons: bestel een high wine bij de wijnbar en neem een pauze in het groen. Daarna kun je direct door voor de volgende shop-ronde, want Rodeo Drive en The Strip zijn vlakbij!

Pot up-cyclen met Romeo Sommers

Niemand minder dan groenexpert Romeo Sommers is aanwezig tijdens Libelle Zomerweek! Zijn doel is om jou te inspireren met groen, want groen is leuk, groen doet goed. Ook laat hij je maar al te graag zien wat het allemaal doet voor het milieu, qua kweken, water opvang, bio, gerecycelde potten en up-cycling van potten. Leer hierover tijdens de demonstraties of woon een meet&greet bij, zodat je alle vragen kan stellen. Óf ga juist zelf aan de slag tijdens een workshop om een gave potplant combinatie te maken waarna je een plant en je ge-upcyclde pot mee naar huis neemt. Inschrijven van de workshop kan bij de inschrijfbalie op Sunset Boulevard of loop gerust langs om te zien of er nog een plekje vrij is.

Libelle Tuin

Kom hier inspiratie opdoen en neem tips mee onze Libelle Tuin redactie. Vergeet niet hier een selfie te maken of iemand te vinden die jullie op de foto kan zetten bij dé schommel. 

Rolschaatsbaan 

Kom hier rolschaatsen! Met of zonder ervaring, voor het geval je (nog) niet kunt rolschaatsen zijn er – helemaal in stijl – roze rollators beschikbaar.