Koop hier je ticket met korting!
Home - Tickets

Tickets

Hét feest voor vriendinnen
Van 19 tot en met 25 mei vindt de extra feestelijke 25e editie van de Libelle Zomerweek plaats in de Expo Haarlemmermeer; hét feest voor vriendinnen, zussen, moeders, dochters en collega’s! Tijdens de Libelle Zomerweek swing je erop los tijdens de spetterende optredens van onder andere Mart Hoogkamer, BENR, Hansen Tomas, OG3NE en Belle Perez. Ook zijn er workshops te volgen waardoor jij een heleboel bijleert! Wat dacht je van handletteren, fancy mocktails maken of ontstressen door anders te ademen? Daarnaast geniet je van lekker eten en shop je bij de leukste merken. Hier wil je bij zijn!

Wat kost een ticket voor de Libelle Zomerweek?
In de voorverkoop betaal je € 17,95 per ticket in plaats van € 20,95 (excl. € 2,95 servicekosten). Deze actieprijs is geldig tot en met 18 mei. Voor tickets die geldig zijn op dinsdag 24 en woensdag 25 mei geldt een extra korting! Je betaalt slechts €15,95 i.p.v. € 20,95. Voor deelname aan workshops zijn geen kosten verbonden. Wel is het nodig om vooraf te reserveren. Reserveren doe je hier. Kies de workshops die je wilt doen en reserveer via de button op de workshop-pagina.

Kies hieronder op de datum waarop je Libelle Zomerweek wilt bezoeken en bestel direct jouw tickets!

NS-combideal
Reis je met de trein naar Libelle Zomerweek? Maak dan gebruik van de aanbieding van € 44 voor een ticket en een dagretour. Je bestelt de combideal via NS.nl.