Koop nú 9,95 tickets voor 2024!
Een feest voor vriendinnen | 11 t/m 17 mei, Vijfhuizen vlakbij Haarlem Een feest voor vriendinnen | 11 t/m 17 mei, Vijfhuizen
Home - Nieuws - Top tips van Sanex

Top tips van Sanex

In de stand van Sanex was het tijdens de Libelle Zomerweek een drukte van belang. Niet gek: wie zich had ingeschreven voor de workshop kreeg niet alleen persoonlijk advies voor de beste huidverzorging, maar leerde ook hoe je het label van een beautyproduct leest.

Een gezonde huid zorgt ervoor dat je straalt en dat willen we allemaal! Sanex snapt dat als geen ander en nodigde twee skincare experts uit om naar de Zomerweek te komen: cosmetisch scheikundige dr. Heleen Kibbelaar en huidtherapeut Jolijn Bethlem. 

Elke huid mooi
Tijdens de workshop hielpen zij de deelnemers te ontdekken welk huidtype zij hebben en welke huidverzorging daar het beste bij past. In het voorjaar vraagt je huid bijvoorbeeld om een ander product dan tijdens de herfst. Daarnaast leerden de deelnemers wat er op de labels van de beautyproducten staat en welke functie de vermelde ingrediënten hebben.

Verrassing
Om al die nieuwe kennis direct toe te kunnen passen, kreeg iedereen een passende douchegel uit de nieuwe Sanex Expert Skin Health-lijn mee als cadeautje. Een douchegel met prebiotica en een hydraterende formule.  

Thuis aan de slag
Ben je niet bij de workshop geweest, maar wil je wel je huid extra goed verzorgen? Sanex stopt passie en toewijding in de meest geavanceerde huidverzorgingsproducten, met één duidelijk doel: jouw huid op haar gezondst en best houden. Daarom hebben zij douchegel, deodorant, haarverzorging, shower bars en body lotions voor verschillende huidtypes. Je vindt ze bij vrijwel elke drogist en supermarkt.

Ook interessant?